Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Haziran 2008 10:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLE İLGİLİ İLAN

27 HAZİRAN 2008 HÜRRİYET

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 4.maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve Üniversitemiz Hastanesi (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi) nde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır.

Aşağıda belirtilen her bir unvan için yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle ünvan adedi kadar sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapılacaktır.

ÜNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
Hemşire 45 -Hemşirelik lisans -Sağlık Memurluğu lisans -Hemşirelik önlisans -Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Ebelik-Hemşirelik alanlarının birinden mezun olmak.
Ebe 5 Ebelik lisans veya Sağlık Meslek Liselerinin Ebelik bölümü mezunu olmak.
Röntgen Teknisyeni 5 Radyoloji önlisans veya Sağlık Meslek Liselerinin Radyoloji bölümü mezunu olmak.
Laborant 5 Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar önlisans programı mezunu olmak.
Fizyoterapist 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu (lisans) mezunu olmak.
Diğer Sağlık Personeli 1 Anestezi Bölümü önlisans mezunu olmak.
Diğer Sağlık Personeli 1 Hidroterapi Bölümü önlisans mezunu olmak.
Diğer Sağlık Personeli 2 Radyoterapi Bölümü önlisans mezunu olmak.
Diğer Sağlık Personeli 1 Sağlık Meslek Liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu olmak.

ARANANILAN GENEL KOŞULLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere,ağır hapis veyahut 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

4- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,

5- Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

6-657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

7- Aranılan nitelikler bölümünde belirlenen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak,

8- 2004-2006 KPSS (B) grubu sınavlardan herhangi birine girmiş olmak (lisans mezunları için KPSSP3 puanı; önlisans mezunları için KPSSP93 puanı değerlendirilecektir.)

9- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve İSTENİLEN BELGELER

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

1- Nüfus cüzdanı aslı,

2- Diploma aslı veya noter tasdikli sureti

3- 2004-2006 KPSS (B) grubu puanını gösteren belge

4- 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki üç iş günü içerisinde www.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Alınmaya hak kazanan adaylar 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

SON BAŞVURU TARİHİ: 11 TEMMUZ 2008

> <