Savunma Sanayi Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın kuruluşunu düzenleyen 3238 sayılı Kanunun 8. Maddesinin 3. bendi kapsamında özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda "proje mühendisi, kalite uzmanı ve bilgi yönetimi uzmanı" olarak çalıştırılmak üzere sınavla 47 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

İlan Giriş : 27 Haziran 2008 09:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Savunma Sanayi Müsteşarlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı
Savunma Sanayi Müsteşarlığından :

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI?NA ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA SÖZLEŞMELİ

PERSONEL ALINACAKTIR

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın kuruluşunu düzenleyen 3238 sayılı Kanunun 8. Maddesinin 3. bendi kapsamında özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda "proje mühendisi, kalite uzmanı ve bilgi yönetimi uzmanı" olarak çalıştırılmak üzere sınavla 47 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

A) GENEL ŞARTLAR:

1. Türk vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak veya askerlikle ilişkileri bulunmamak,

4. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürü bulunmamak,

5. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut afta uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

6. 01 Ocak 2009 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

B) ÖZEL ŞARTLAR:

1. En az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının, uçak/uzay ve havacılık, makine, bilgisayar, elektrik-elektronik, endüstri, fizik, kimya, gemi inşa, metalürji, inşaat, şehir ve bölge planlama ve endüstriyel tasarım, fen/fen-edebiyat fakültelerinin fizik, matematik, istatistik ve kimya bölümlerinden veya bunlara denkliği yüksek öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak;

2. 30 Haziran- 01 Temmuz 2007 veya 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından birinden KPSSP (1) puan türünden en az 70 puan veya 2006 yılı Aralık ayında yapılan LES sınavından en az 55 sayısal puan, 2007 ve 2008 yılında yapılan ALES sınavından en az 70 sayısal puan almış olmak;

3. Alanlarında en az iki yıl iş tecrübesine sahip olmak;

4. Yabancı dil bilgisi yeterliliği için Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavından (KPDS) en az 75 puan almış olmak veya en az 203 puanlık TOEFL-CBT (Test of English as a Foreign Language -Computer-Based Test) veya en az 74 puanlık geçerli TOEFL-IBT (Test of English as a Foreign Language- Internet-Based Test) belgesine sahip olmak.

İSTENEN BELGELER

1. Savunma Sanayii Müsteşarlığı'ndan veya http://www.ssm.gov.tr adresinden temin edilecek sınav başvuru formu,

2. Nüfus Cüzdanının aslı veya sureti,

3. Yüksek öğrenim diplomasının/mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti,

4. Özgeçmişi,

5. 3 adet vesikalık fotoğraf,

6. KPSS sınavı sonuç belgesinin veya LES/ ALES sınavı sonuç belgesinin aslı veya onaylı sureti,

7. Çalıştıkları iş yerlerinden alınacak alanlarında en az iki yıl iş tecrübesine sahip olduklarını kanıtlayan belgeleri,

8. Geçerlilik süresini doldurmamış KPDS, TOEFL-CBT veya TOEFL-IBT sınav sonuç belgesinin aslı veya onaylı sureti,

9. Askerlik belgesi (erkek adaylar için),

10. Savcılıklardan alınacak iyi hal belgesi.

Tüm belgeler, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı'na elden teslim edilecektir. İstenen belgelerin suretleri, asılları ibraz edilmek kaydıyla, Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından onaylanabilir.

SINAV ŞEKLİ

Sınava katılma şartlarını taşıyan adaylar Müsteşarlık Sınav Kurulu tarafından sözlü sınava alınacaklardır.

BAŞVURU VE SINAVLA İLGİLİ DİĞER HUSUSLAR

1. İsteklilerin, sınav için gerekli belgelerini, 01/07/2008 tarihinden itibaren 08/08/2008 tarihi saat 17:00'ye kadar Ziyabey Caddesi 21 inci Sokak No:4 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar ile posta ve internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

2. Adaylar, proje mühendisi, kalite uzmanı ve bilgi yönetimi uzmanı pozisyonlarından yalnızca birine müracaat edebilirler.

3. Eksik ve yanlış belge ile yapılan müracaatlar işleme konulmayacaktır.

4. Adaylar, sınava girerken yanlarında fotoğraflı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı veya ehliyet) bulundurmak zorundadır.

5. Sözlü sınav tarihi, SSM resmi web sitesinde (http://www.ssm.gov.tr) ve SSM duyuru panosunda ilan edilecektir.

6. Başvuru ve sınav koşulları için ayrıntılı bilgi "Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın (312) 4119052 no.lu telefondan sağlanabilir.

> <