Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Haziran 2008 11:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazetede 26566 sayı ile yayımlanan esasların Ek 2 inci maddesi c bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz hastanesinde görevlendirilmek üzere personel istihdamı yapılacaktır.

KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun beş katına kadar aday arasından Kocaeli Üniversitesi tarafından yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav başarı sırasına göre yerleştirme yapılacaktır.

KADRO ÜNVANI SAYI

DİYETİSYEN 2

EBE 1

HEMŞİRE 2

SAĞLIK MEMURU 10

ACİL TIP TEKNİSYENİ 1

ANESTEZİ TEKNİSYENİ 2
TOPLAM 18

ARANANILAN GENEL KOŞULLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3- Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

4- Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5- Alım yapılacak branşlarda belirlenen öğrenim düzeyinden mezun olmak.

6- Yapılacak sınavlarda başarılı olmak.

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

1- Diyetisyen Kadroları İçin; Beslenme ve Diyetetik Bölümü Lisans programından mezun olmak

2- Hemşirelik Kadroları İçin; Hemşirelik lisans programından, Hemşirelik önlisans programından veya Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak.

3- Ebe Kadroları İçin; Ebelik lisans programından, Ebelik önlisans programından veya Ortaöğretim kurumlarının Ebelik veya Ebelik-Hemşirelik alanından mezun olmak.

4- Diğer Sağlık Personeli,

Sağlık Memurluğunda; Sağlık Memurluğu lisans programından veya Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu Bölümü mezunu olmak yada Hemşirelik Lisans programından, Hemşirelik Önlisans programından veya Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak.

Acil Tıp Teknisyenliğinde; Ortaöğretim Kurumlarının Acil Tıp Teknisyenliği veya İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği alanından mezun olmak.

Anestezi Teknisyenliğinde; Anestezi Bölümü Önlisans Programından veya Ortaöğretim kurumlarının Anestezi Bölümünden mezun olmak.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 inci günü mesai bitimine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi Eski İstanbul Yolu 10. km 41380 Umuttepe-İZMİT Personel Bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır.