Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 27 Haziran 2020 00:24, Son Güncelleme : 27 Haziran 2020 00:27
Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarda istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu uyarınca daimi statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgili Kanunun 23., 24/e. ve 26. maddelerinde belirtilen şartlar ile Profesör kadroları için web sayfamızda yer alan "Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar'";, Doçent kadroları için ise "Gebze Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Koşulları Yönergesfne haiz adaylar başvuru yapabilir.

(*) 23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" 8. maddesinin 7. fıkrası uyarınca İngilizce ders verebiliyor olmak.

Başvuru süresi, Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Son başvuru tarihi resmi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki günün mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.

BAŞVURU EVRAKLARI

Başvuru dilekçesi (EK-1: FR-0240 Başvuru Dilekçesi)

Nüfus cüzdan fotokopisi ve 1 (bir) adet fotoğraf,

YÖK formatında özgeçmiş ve eserler listesi (onaylı kopyası***),

Lisans ve Lisansüstü diplomaları (onaylı kopyası/yurt dışından alınmış diplomalar için YÖK denklik belgeleri),

Doçent kadrolarına başvurular için doçentlik belgesi (onaylı kopyası),

Yabancı dil belgesi (onaylı kopyası),

AYDEK başvuru sonucu ** (onaylı kopyası),

USB/CD/DVD (Makaleler, Bildiriler, Kitap bölümleri, vb. eserlerin tam metni ve eserlere yapılan atıflar-eser listesine göre numaralandırılmış)

Profesör ve Doçent adaylarının; USB/CD/DVD ortamında hazırlanan eserlerinin tam metni ile başvuru evraklarından oluşan basılı dosyayı, her iki kadro için 1'er (birer) takım olmak üzere (dijital cihaz+başvuru evrakları=1 takım dosya) Üniversitemiz "Personel Dairesi Başkanlığı"na elden teslim etmeleri ya da kargo/posta ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Ayrıca, dijital (USB/CD/DVD) ortamda hazırlanan eserler ile başvuru evraklarının aday tarafından, link halinde [email protected] adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

(**) Başvurunun kabul edilmesi için GTÜ Akademik Yükseltme ve Değerlendirme Kurulu (AYDEK) Çalışma Usul ve Esasları uyarınca ilgili kadro asgari koşullarının sağlandığına dair görüşü gerekmektedir. Adayların, anılan esaslar kapsamında başvuru öncesi veya başvuru sırasında dilekçe, başvuru formu ve 1 (bir) takım başvuru evrakları ile birlikte Rektör Yardımcılığı' na başvuru yapmaları gerekmektedir.

EK-2: AYDEK Başvuru Dilekçesi (FR-0132)

EK-3: AYDEK Başvuru Formu (FR-0325)

(***) Başvuru evrakları başlığı altında "onaylı kopyası" istenilen belgelerin herhangi bir Resmi Kurumca aslı gibidir yapılarak onaylanması yeterli olup E-Devlet kapısı(www.turkiye.gov.tr)'dan alınan kare kodlu belgeler doğruluğu teyit edilmek şartıyla geçerli olabilecektir. 4514/1-1