İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hacettepe Üniversitesi 60 işçi alacak

Hacettepe Üniversitesi 60 İşçi Alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 24 Haziran 2020 02:38, Son Güncelleme : 24 Haziran 2020 10:01
Hacettepe Üniversitesi 60 işçi alacak

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Hacettepe Üniversitesinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı iş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde "Sürekli işçi" alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar İŞKUR internet sitesinden 24/06/2020 - 28/06/2020 tarihleri arasında online olarak veya Alo 170 telefon numarası üzerinden müracaat edilecektir.

KONTENJAN DAĞILIMI

I. BAŞVURU ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 20 yaşını tamamlamış olmak.

3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

5. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

6. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 17 inci maddesi gereğince yapılacak sınavda başarılı olmak.

II. AÇIKLAMALAR

1. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. (Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.)

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

3. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR ) tarafından gönderilen listeden 08.07.2020 tarihinde saat 14.00 da Üniversitemiz Kültür Merkezin de noter tarafından kura çekilecek genel ve öncelikli listeden açık iş sayısının 4er katı asıl,4er katı yedek üye belirlenecektir.14.07.2020 tarihinde saat 14.00 da Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığında sözlü mülakat yapılacaktır. Mülakat sonrası kazanan adaylar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesinde ([email protected]) yayınlanacak ve yayınlandığı tarihten itibaren 5 iş günü süresi içinde istenen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına ibraz edeceklerdir.

4. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

III. İŞE GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER;

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. İkametgah Belgesi (Kare kodlu veya barkodu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

4. Adli Sicil Belgesi (Kare kodlu veya barkodu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

5. Diploma veya mezuniyet belgesi (kare kodlu veya barkodu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

6. STK'dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (kare kodlu veya barkodu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

7. Erkek adaylar için Askerlik belgesi (kare kodlu veya barkodu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

8. Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair tam teşekküllü hastaneden alınmış Sağlık Raporu

9. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi

10. Özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)

IV. Atama İşlemleri

1. Mülakat sonucunda kadro sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Mülakat sonucunda ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle atama yapılabilecektir.

2. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

V. GERÇEĞE AYKIRI BEYAN

1. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.