Konya Bozkır SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 17 Haziran 2020 17:56, Son Güncelleme : 17 Haziran 2020 17:57
Konya Bozkır SYDV Personel Alım İlanı
KONYA/BOZKIRVakfı, BÜRO GÖREVLİSİ İlanı (1Kişi)
İlan No: 1131734 Son Başvuru: 25.06.2020 Evrak Son Teslim: 26.06.2020 Çalışma Şekli: BELİRSİZ SÜRELİ

- 1)Üniversitelerin İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İLE SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTELERİNİN; KAMU YÖNETİMİ, MALİYE, İKTİSAT, İŞLETME, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, SOSYAL HİZMETLER İLE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ,

2)EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN; PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BÖLÜMÜ;3)FEN EDEBİYAT FAKÜLTELERİNİN PSİKOLOJİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ;

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

1- İlan tarihi esas olmak üzere en az 6 aydır Bozkır İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve bunu İlçe Nüfus Müdürlüğünden belgelendirmek.

2- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından son iki yıl geçerliliği olan (2018-2019) KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

3- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak(Sağlık Kurulu Raporu sınavda başarılı olan aday için geçerli).

4- Adli sicil kaydı bulunmamak.

5-Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını, donanımlarını ve ekipmanlarını, kurulum programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak. Adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (Word, Excel ve Powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slayt hazırlama) değerlendirilecektir.

6- Mülakata katılacak adayların, vakfın bürodaki iş ve işlemlerini yürütmesinin yanında, kendilerini doğru ifade edebilmeleri, hal, hareket ve kişilik özelliklerinin mesleğe uygunluğu, strese dayanıklılıkları, proje yazma ve üretme yeteneğine sahip olmaları ve genel kültürleri değerlendirilecektir.

7- Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığınca 6 ay içerisinde performansı yeterli görülmeyen ve taahhütlerini yerine getirmediği anlaşılan personelin sözleşmesi feshedilecektir.

8- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak.

9- Müracaatlar şahsen yapılacaktır.

10- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

11- Görevin özelliğine göre eğitim, cinsiyet(erkek), yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

12- Başvuru yapan büro görevlisi adayı genel ve özel tüm şartları kabul eder.

13- Vakıf komisyonu genel ve özel kriterleri yerine getiren en uygun adayı seçme yetkisine sahiptir.

14- Vakfımız, Sınav Komisyonun mülakat sonucunda Vakıf iş ve işlemlerine uygun nitelikte kişilerin bulunmaması durumunda sınavı iptal etme hakkı saklıdır.