DKK Deniz Basımevi Müdürlüğüne işçi alınacak

İlan Giriş : 16 Haziran 2008 09:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
DKK Deniz Basımevi Müdürlüğüne işçi alınacak

Türkiye İş Kurumu Beyoğlu Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi Normal İşçi alınacaktır.

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Beyoğlu Şube Müdürlüğü TC. DKK Deniz Basımevi Müdürlüğü Dizgici (Matbaa) 1 E.M.L. ve Teknik Lise Matbaa, Dizgi veya Reprodüksiyon ve Klişe, Fotoğraf Grafik veya Grafik Bölümü Mezunu  
2 Beyoğlu Şube Müdürlüğü TC. DKK Deniz Basımevi Müdürlüğü Ofset Baskı Operatörü (Matbaa) 1 E.M.L. ve Teknik Lise Matbaa, Baskı, Ofset Baskı Bölümü Mezunu  
3 Beyoğlu Şube Müdürlüğü TC. DKK Deniz Basımevi Müdürlüğü Tipo Baskı Operatörü (Matbaa) 1 E.M.L. ve Teknik Lise Matbaa, Baskı, Ofset Baskı Bölümü Mezunu  

Taleplere Başvuracak Adaylarda Ayrıca Aşağıda Belirtilen Nitelikler Aranacaktır.

a) Türk vatandaşı olmak.

b) 18 yaşını tamamlamış olmak.

c) Kamu hakkından mahrum bulunmamak.

d) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin Şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas, gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü olmamak.

e) Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu olması,

f) Sağlık durumunun çalıştırılacağı işe uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak.

g) Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak şarttır.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi ile www.iskur.gov.tr İnternet adresinden veya İl ve şube Müdürlüklerimizden şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Lise mezunları için KPSSP94 Puanından 60 ve üzerinde puan alanlar başvurabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.