İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 05 Haziran 2020 03:36, Son Güncelleme : 05 Haziran 2020 03:37
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile ilanda belirtilen özel koşullar doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır. (Adayların diğer ilgili mevzuatlardaki şartları da taşımaları gerekmektedir.)

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

- Doktor Öğretim Üyesi adayları Başvuru Formundan (www.ozal.edu.tr adresinden erişebilirsiniz) 2 adet doldurarak, özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, lisans, yüksek lisans ve doktora/uzmanlık belgelerini (1 takım Noter/ Resmi Kurumlarca onaylanmış mühürlü örneği veya E-Devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler), 2 adet biyometrik fotoğraf, yayın listesi, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 1 (bir) adet dosya ve bu dosyadaki belgelerin tümünü içeren PDF formatında hazırlanmış olan 4 (dört) adet CD/DVD veya taşınabilir bellek ekleyerek Üniversitemizin ilan edilen birimine başvuracaklardır.

GENEL AÇIKLAMALAR

1 - Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır. (1 takım Noter/ Resmi Kurumlarca onaylanmış mühürlü ve ıslak imzalı örneği)

2 - Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartlar ile ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

3 - Müracaat eden adayların öğretim üyeliği kadrolarına başvuru ile ilgili koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak "Ön Değerlendirme Komisyonu" tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir. (Doktor Öğretim Üyeleri, ilgili birim tarafından yapılacaktır.)

4 - Yapılan başvurular ilan edilen kadro derecesine haiz olması gerekmektedir. Başvuru yapan adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olanlar var ise atamaları iptal edilecektir.

5 - Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvuru yapabilirler.

6 - Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştıkları kuramlarından alacakları onaylı "Hizmet Belgesini" dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

7 - Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılabilir. Posta yolu ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlerimize ulaşmış olması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.) Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

8 - Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.

Başvuru Başlangıç Tarihi : 05.06.2020

Son Başvuru Tarihi : 19.06.2020

SIRA NO

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİMDALI/ PROGRAM

ADET

DERECE

UNVAN

AÇIKLAMA

1

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ

1

2

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış olmak. Kuru kayısılardaki kükürt miktarının serum oksidatif stres parametreleri üzerine etkileri ile ilgili çalışmaları bulunmak.

2

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ

1

5

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

Yüksek lisans ve doktorasını Moleküler Biyoloji alanında yapmış olmak. Deneysel obezitede SIRT-1 gen ekspresyonu ile ilgili çalışmaları bulunmak.