Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 05 Haziran 2020 03:11, Son Güncelleme : 05 Haziran 2020 03:12
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ek Koşullarının ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan öğretim üyesi alınacaktır. Birden fazla kadro ilanına yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Doçent ve profesör kadrosu başvuruları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. İlanla ilgili detaylara Üniversitemizin web (https://www.alanya.edu.tr) adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

A.B.D. / PR.

UNVANI

DERECE

KADRO SAYISI

Nitelikler

Sağlık Bilimleri

Fakültesi

Hemşirelik

Cerrahi

Hastalıkları

Hemşireliği

Profesör

1

1

Hemşirelik bilim alanında Doçent unvanı almış olmak. Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği alanında eğitim ve uygulama deneyimine sahip olmak. Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

İktisadi ve İdari

Bilimler

Fakültesi

İşletme

Sayısal Yöntemler

Doçent

1

1

Yönetim Bilişim Sistemleri alanında Doçent unvanı almış olmak. Web erişilebilirliği, web kullanılabilirliği, yapay zeka ve sayısal karar alma konularında çalışmaları olmak.