Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Haziran 2008 11:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Adalet Akademisinde (giderleri Akademi bütçesinden karşılanmak üzere) 4954 sayılı Türkiye Adalet Akademisi Kanununun 24 üncü Maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar' da yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre (2004-KPSS veya 2006- KPSS/1) KPSS (B) Grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Akademi Başkanlığı tarafından yapılacak yerleştirme ile aşağıda belirtilen pozisyonlara karşılarında yazılı niteliklere sahip olanlardan en yüksek puanlı toplam 10 sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADEDİ AYLIK BRÜT SÖZ . ÜCRETİ (YTL) ARANACAK NİTELİKLER

AVUKAT 1 1.801.- Hukuk Fakültesi mezunu ve Avukatlık Ruhsatına sahip olmak.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 2 2.006.-Fakültelerin Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği Bölümlerinden mezun olmak. Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az (C) düzeyinde veya Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı en az (C) düzeyine denkliği kabul edilen (TOEFL) ve (IELTS) sınav puanında ingilizce bilgisi aranır.

MÜTERCİM 2 1.545.- Fakültelerin Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviri bilim (İngilizce) bölümü mezunu olmak.Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az (B) düzeyinde veya Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı en az (B) düzeyine denkliği kabul edilen (TOEFL) ve (IELTS) sınav puanında ingilizce bilgisi aranır.

MÜTERCİM 2 1.545.- Fakültelerin Mütercim-Tercümanlık (Fransızca) veya Çeviri bilim (Fransızca) bölümü mezunu olmak.Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az (B) düzeyinde veya Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı en az (B) düzeyine denkliği kabul edilen (TOEFL) ve (IELTS) sınav puanında fransızca bilgisi aranır.

EĞİTİM UZMANI 2 1.468.- Eğitim Fakültelerinin Eğitim Programları Ana Bilim Dalı, Eğitim ve Ölçme-Değerlendirme, Eğitim İletişimi ve Planlaması Bölümü Mezunu olmak. Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az (C) düzeyinde veya Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı en az (C) düzeyine denkliği kabul edilen (TOEFL) ve (IELTS) sınav puanında ingilizce bilgisi aranır.

UZMAN 1 1.392.- Fakültelerin Bilgi ve Belge Yönetimi,Arşivcilik veya Kütüphanecilik, Dokümantasyon ve Enformasyon Lisans Programlarından birinden mezun olmak, uluslar arası kütüphanelerle iletişim kurabilecek bilgisayar bilgisine sahip olmak. Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az (C) düzeyinde veya Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı en az (C) düzeyine denkliği kabul edilen (TOEFL) ve (IELTS) sınav puanında ingilizce bilgisi aranır.

Toplam 10

NOT: Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesh edilecektir.

Başvuracak adaylarda birinci sayfada belirtilen unvanların karşılarında yazılı nitelikler ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

I-GENEL ŞARTLAR:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak. (20 Haziran 1978 ve daha sonra doğanlar)

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

e) Meslekten ihraç ve/veya haklı fesih durumu gibi nedenler ile daha önce çalıştığı işyerinden ilişiği kesilmemiş olmak.

f) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlik hizmetini yapmış olmak veya tamamen muaf olmak.

g) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

1- (2004-KPSS veya 2006-KPSS/1)'den birine girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak. (Adaylar bu sınavlardan almış oldukları KPSSP3 puanlarına göre sıralamaya tabi tutulacaklardır.)

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

II-BAŞVURU ŞEKLİ:

Başvuruların, Türkiye Adalet Akademisinin www.taa.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra 20.06.2008 tarihi (mesai saati bitimi olan 17:30'a kadar) formda belirtilen belgelerle beraber Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı Ahlatlıbel Kampusu İncek Bulvarı 06095 Çankaya?ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

III-BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başkanlığımız tarafından, KPSS (B) Grubu KPSSP3 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme listesi başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) gün içerisinde www.taa.gov.tr sitesinde ilan edilecektir. Her pozisyonun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecek olup asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan yerleştirme yapılacaktır. Yerleştirme listesi Başkanlığın internet sitesinde ilan edilecektir. Atanmaya hak kazanan adaylar, tebliğden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Akademimiz Sözleşmeli Personel Alımı Komisyonuna şahsen teslim edeceklerdir. Belgelerin teslimini müteakip atamalar yapılacaktır, yapılan atamaların atananlara yazılı olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içinde göreve başlanılması zorunludur. Bu süre içerisinde göreve başlamayanlar haklarını kaybederler.

IV-BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

1- Türkiye Adalet Akademisi İnternet sitesinden alınarak doldurulmuş olan başvuru formu (imzalı ve fotoğraf yapıştırılmış olarak),

2- (2004-KPSS veya 2006-KPSS/1) sonuç belgesinin aslı (Sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır),

3- Başvurulacak Pozisyonun gerektirdiği dilde ve düzeyde halen geçerliliği devam eden, Kamu personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı veya Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına denkliği kabul edilen (TOEFL) ve (IELTS) sınavları sonuç belgelerinin aslı,

4- Nüfus Cüzdanın tasdikli örneği ve ikametgâh örneği,

5- Mezuniyet belgesinin onaylı sureti.

ADRES: Türkiye Adalet Akademisi Ahlatlıbel Kampusü İncek Bulvarı 06095 ÇANKAYA / ANKARA

TEL: 0312 ? 489 81 80

SON BAŞVURU TARİHİ VE SAATİ: 20.06.2008 Cuma günü saat 17:30