Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı isci alım ilanı

İlan Giriş : 04 Haziran 2008 16:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı isci alım ilanı

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi kadrolu eleman alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talep No Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyeti Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Arınılan Diğer Nitelikler
1 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Tornacı 1 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Torna Tesfiye Bölümü Mezunu olmak Freze-Planya bilgisi olması
2 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Tesfiyeci 1 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Torna Tesfiye Bölümü Mezunu olmak Hidrolik- Pnömatik resim ve şema okuyabilen, hidrolik valfleri tanıyan.
3 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Hidrolikçi 1 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Torna Tesfiye Hidrolik Pinomatik Bölümü Mezunu olmak Hidrolik- Pnömatik resim ve şema okuyabilen, hidrolik valfleri tanıyan.
4 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Kaynakçı 1 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Metal İşleri Bölümü Mezunu olmak Elektrik, Argon, Gaz Altı, Oksijen Kaynağı ve Oksijen Kesimi yapabilen
5 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek İş Makineleri Operatörü 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu olmak. Ehliyet Sınıfı:G Süresi.3 Yıl Not: Kreyn ve Fortlift Belgesi olanlar tercih edilir.
6 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Bobinajcı 1 İlköğretim mezunu olmak Stator (1 ve 3 fazlı) sarımları, AC ve DC endüvi sarımları, Endiktör sarımları, Kolektör Bilezik sarımları, Transformatör sarımları, DC Motor ve Jenaratör sarımları Altarnatör sarımları yapabilen. Not. Deneyim süresi: 4 yıl (Bonservis ve karşılığı sigorta dökümü işverence mülakat esnasında istenilecektir)
7 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Kaportacı (Oto Kaportacı) 1 İlköğretim mezunu olmak Kamyon, Kamyonet, Minibüs ve binek Otomobil Kaportasından, Oto Cam işinden ve Elektrik kaynağından anlayan Not. Deneyim süresi: 4 yıl ( Bonservis ve karşılığı sigorta dökümü işverence mülakat esnasında istenilecektir
8 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı/İzmir Kadın/Erkek Armador (Tahmil-Tahliye İşçisi Gemi) 1 İlköğretim mezunu olmak Tahmil-Tahliye işinde çalışacak Not: Deneyim süresi: 4 yıl ( Bonservis ve karşılığı sigorta dökümü işverence mülakat esnasında istenilecektir

Aranan Genel Şartlar

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine;

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (2004 veya 2006 KPSS sınavından Lise Mezunları için KPSS94 puan türünden 60 ve üzeri puan alanlar il ve Şube Müdürlüklerimizden şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresinden başvurabilirler.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli), Talepte belirtilen eğitim, tecrübe vb. belgeleri: işverene (gerektiğinde İşkur'a) takdim edecek,yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılacak, sıradan diğer kişiler nihai listeye eklenecektir ve bundan yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususlarda hiçbir sorumluluk yüklenilmeyecektir.

- Merkezi sınav uygulamayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.