Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 29 Mayıs 2020 01:06, Son Güncelleme : 29 Mayıs 2020 02:27
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

18.05.2020 tarih ve 31131 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan Öğretim Elemanı alım ilanında yer alan Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Sahne Sanatları Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi kadrosunun ilan açıklaması aşağıdaki

şekilde güncellenmiştir.

BİRİM

BÖLÜM

ABD/PROGRAM

UNVAN

DER.

AD.

ALES

ALES

PUAN

TÜRÜ

YABANCI

DİL

PUANI

MÜRACAAT

YERİ

AÇIKLAMA

Bodrum

Güzel

Sanatlar

Fak.

Sahne

Sanatları

Sahne Sanatları

Öğretim Görevlisi (Ders verecek)

5

1

75

Herhangi bir puan türü

60

Bodrum

Güzel

Sanatlar Fak.

Tiyatro, sahne sanatları ya da oyunculuk alanlarının birinden lisans mezunu olmak. Bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Yükseköğretim Kurumlarında en az 1 yıl ders verme deneyimine sahip olmak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" gereğince öngörülen koşulları sağlamış olmak şartı ile Öğretim Görevlisi kadrolarına personel alınacaktır.

İSTENİLEN BELGELER

1 - Öğretim Elemanı Başvuru Dilekçe Örneği (http://www.personel.mu.edu.tr)

2 - Öğretim Elemanı Başvuru Dilekçe örneğinde istenilen Ekli Belgeler

AÇIKLAMALAR

(1) "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 6. maddesinin 2. fıkrasına istinaden Üniversitemiz 21.02.2019 tarih ve 554/7 sayılı Senato Kararı ile ALES ve Yabancı Dil Sınav puan barajları yükseltilmiştir.

(*) Üniversitemizin 30/01/2013 tarih ve 475/2 sayılı Senato Kararı ile Yabancı Dil Sınav puan barajı yükseltilmiştir.

(2) Başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak ilgili birime ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.)

(3) İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

(4) Üniversite sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Sonuçlar Üniversitemiz http://www.mu.edu.tr web adresinden açıklanacaktır. Üniversite web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmaz.

SINAV TAKVİMİ

İLK BAŞVURU TARİHİ : 18.05.2020

SON BAŞVURU TARİHİ : 08.06.2020

ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ : 18.06.2020

SINAV GİRİŞ TARİHİ : 30.06.2020

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 07.07.2020

DUYURULUR.

İLAN EDİLEN KADROLARA AİT ARANAN NİTELİKLER