Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alım ilanı

İlan Giriş : 16 Mayıs 2008 08:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Mersin İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde İşçi Alınacaktır.

Talebe durumları uyanların İlanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl / Şube Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Mersin İl Müdürlüğü T.C. Sahil Güvenlik Komutanlığı Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı Normal Motorcu ( Tamirci ? Makinist (Dizel Motor) (Motorlu Araçlar Hariç) 2 Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümü mezunu olmak Dizel ve benzinli motorların onarımında 3 yıl tecrübeye sahip olmak, Askerliğini fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak,
Mersin İl Müdürlüğü T.C. Sahil Güvenlik Komutanlığı Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı Normal Elektrikçi ( Gemi Dev. Onr . İnş .) (Gemi) 1 Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu olmak Düşük ve orta gerilim konusunda 3 yıl tecrübeye sahip olmak, Askerliğini fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak,
Mersin İl Müdürlüğü T.C. Sahil Güvenlik Komutanlığı Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı Normal Tekne Ustası (Polyester) 1 Lise ve Dengi Okul Meslekle ilgili 3 yıl tecrübeye sahip olmak, Askerliğini fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak, Yapacağı İş: Sahil Güvenlik Komutanlığında mevcut polyester, fiber teknelerin ve lastik botların onarımları ve boya işleri,

Not : Tecrübe ile ilgili kişilerin yazılı beyanları dikkate alınacak olup, belgeler işveren tarafından mülakat esnasında görülecektir.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004/ veya 2006 KPSS sonucuna göre KPSS P94 puanı üzerinden en az 60 puan alanlar başvuru yapabileceklerdir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebini ilan edilmesi halinde durumları talep şartları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan nihai listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler, Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi ile işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenler listeden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, kuruma hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir.