Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. özürlü elektrik teknikeri alım ilanı

İlan Giriş : 12 Mayıs 2008 07:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. özürlü elektrik teknikeri alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğünden:

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.?ne daimi statüde 1 Adet Özürlü İşçi alınacaktır.

Son Müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki işgünü başvurular kabul edilecektir.

Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Diğer Nitelikler
Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Elektrik Teknikeri 1 Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü KPSS 2004 veya 2006 sınavlarının birine girmiş olmak. Görevi gereği ; zihinsel, ruhsal, konuşma özürlü, renk körlüğü, ve ama olmamak, tekerlekli sandalye kullanmamak (fabrikamız ve atölyeler dizayn açısından tekerlekli sandalye kullanımına uygun bulunmamak-tadır.)

ARANILAN NİTELİKLER

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine ;

■ 2004 veya 2006 KPSS?ye giren adayların talep şartlarına durumu uymak koşuluyla, ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvuru yapabilecekleri gibi http://www.işkur.gov.tr internet adresi üzerinden de başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

■ Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

■ Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adaylar kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde ve isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

■ İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.