İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Isparta Aksu SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 20 Şubat 2020 10:07, Son Güncelleme : 20 Şubat 2020 10:08
Isparta Aksu SYDV Personel Alım İlanı
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 27.02.2020
İl ISPARTA İlçe AKSU Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Temel bilgisayar programlarından olan Word, Excel, Power Point gibi programları kullanabildiğini gösteren Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak.
- Üniversitelerin dört (4) yıllık eğitim veren Hukuk Fakülteleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme bölümleri ile Üniversitelerin dört (4) yıllık eğitim veren Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler ve Sosyal Çalışmacı bölümlerinden lisans diplomasına sahip olmak. Yurt dışında bu bölümlere eşdeğer bölümlerden mezun olanlar YÖK?ten denklik belgesini almış olmak.
- . İngilizce branşında KPDS - YDS de 70 puan almak (YÖK? çe eşdeğerliliği kabul edilen İngilizce yabancı dil sınavlarından en az eş değer puanı ( 70 ) almak TOEFL, IELTS gibi) veya Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurslardan en az 150 saatlik veya üç (3) ay İngilizce kurs aldığını belgelemek.
- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1-Cinsiyeti erkek / bayan olmak 2- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018-2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için: a ?Isparta merkez veya İlçelerinde toplamda en az 5 yıl ikamet etmek. Ekonomi alanında; b- Yeminli Mali Müşavir bürosunda en az 5 yıl çalışmış olmak. Veya Kamu yada Özel bankalar ile Katılım bankalarında en az 5 yıl çalışmış olmak. ( Bu birimlerin TMSF devredilmemiş olması şarttır. ) Hukuk aklanında; c- Avukatlık bürosunda avukat olarak 5 yıl çalışmak ve Avukatlık yaptığını Baro kayıtlarından belgelemek veya uzlaşmacı ve konkordato komiserliği belgelerine sahip olmak. Hukuk alnında Avukatlık uzlaşmacı ve konkordota belgelerinden en az 2 tanesini getirmiş olmak yeterlidir. d- Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Çalışmacı ve Sosyal Hizmetler uzmanı olarak çalışanların Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı kurumlarında, Adalet bakanlığının ilgili birimlerinde ve Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Araştırma Merkezinde (RAM) en az 5 yıl çalışmış olmak ve bunları belgelendirmek e ? Diksiyon belgesine sahip olmak. Sertifikalar: Bankacılık, Sigortacılık, Proje Yönetimi, Kooperatifçilik, Etkili İletişim, Diksiyon ve İşaret Dili sertifikalarından en az üç tanesine sahip olmak. 3- Vakıf komisyonu genel ve özel kriterleri yerine getiren en uygun adayı seçme yetkisine sahiptir. 4- Başvuru yapan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi adayı genel ve özel tüm şartları kabul eder NOT: Personel alımı ile ilgili genel şartlar ve özel şartlar ile diğer hususlara Kaymakamlık İlan Panosundan ve Kaymakamlık İnternet sitesinden ulaşılmasıgereklidir. - İŞKUR'a kayıtlı olmak şartttır. Müracaat yeri : Aksu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Aksu/ISPARTA Aksu Kaymakamlığı: (246) 341 21 87 Aksu SYD Vakfı : (246) 341 22 95 e-posta :[email protected] İLANEN DUYRULUR 20.02.2020