Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 27 Nisan 2008 18:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alım ilanı

HUDUT VE SAHİLLER SAĞLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Yayım Tarihi :Sabah Gazetesi 27/04/2008

Son Başvuru tarihi : 12/ 05 /2008 Saat :17.00

Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatlarına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanan ?Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların Ek Madde?2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda toplam olarak 8 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

BOŞ BULUNAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL POZİSYONLARININ UNVAN VE ADETLERİ

KODU UNVANI Adet
PRO1 Programcı 1
PRO2 Programcı 2
MÜH1 Mühendis 1
MÜH2 Mühendis 1
TEK Tekniker 3

I. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

A- GENEL ŞARTLAR:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

b) Sınav tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

c) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak,

d) Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda başvurulan pozisyona uygun olmalarına engel bir durumu bulunmamak,

f) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

g) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

B- ÖZEL ŞARTLAR:

PRO1- PROGRAMCI (1 ADET)

1- Yurt içinde ve dışında bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen üniversitelerin en az 4(dört) yıllık; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Bölümlerinin birinden mezun olmak

2- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-1 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden 80 (Seksen) ve üzerinde puan almış olmak.

3- En az iki programlama dili bilmek.

4- Yüksek öğrenimi sırasında, programlama alanında ders aldığına ilişkin belge (transkript) veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

5- Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK?ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK'na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak en az 2 yıllık deneyimli olmak.

6- Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA), veya Microsoft Certified Solution Developer (MCSD) veya Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA) sertifikalarından birine sahip olmak.

7- Microsoft Visual Studio 2005 uygulama geliştirme ortamına hâkim olmak.

8- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

9- Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

PRO2-PROGRAMCI (2 ADET)

1- Yurt içinde ve dışında bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen üniversitelerin 4(dört) yıllık; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği ile 2 (iki) yıllık Bilgisayar programcılığı Bölümlerinin birinden mezun olmak

2- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-1 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden 80 (Seksen) ve üzerinde puan almış olmak.

3- En az iki programlama dili bilmek.

4- Yüksek öğrenimi sırasında, programlama alanında ders aldığına ilişkin belge (transkript) veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olmak.

5- Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK? ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK'na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak en az 2 yıllık deneyimli olmak.

6- Microsoft Microsoft Visual Studio 2005 uygulama geliştirme ortamına hâkim olmak.

7- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

8- Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

MÜH1- MÜHENDİS (1 ADET)

1- Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği , Endüstri Mühendisi fakültelerinin birinden mezunu olmak.

2- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-1 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden 80 (Seksen) ve üzerinde puan almış olmak

3- Network ve sistem yönetimi konusunda 2 yıl deneyimli olmak

4- MCSE ve/veya CCNA sertifikasına sahip olmak.

5- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

MÜH2- MÜHENDİS (1 ADET)

1- Gemi inşa mühendisi, Gemi Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Elektrik Mühendisi, fakültelerinin birinden mezun olmak

2- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-1 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden 80 (Seksen) ve üzerinde puan almış olmak

3- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.

4- Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

TEK1- TEKNİKER (3 ADET)

1- Üniversitelerin mesleki ve teknik Önlisans programlarının bilgisayar, elektronik, elektronik haberleşme bölümlerinden mezun olmak.

2- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-1 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden 80 (Seksen) ve üzerinde puan almış olmak.

3- Temel IT bilgisine (Windows, MS Office, PC Donanım, Yazıcı, Networking) sahip olmak.

II. BAŞVURU :

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yalnız bir unvan için başvuruda bulunmaları ve (birden fazla başvuru yaptığı tespit olunan adayın bütün başvuruları geçersiz sayılacaktır.) başvuru formunda hangi pozisyona başvurduklarını açıkça belirtmeleri (PRO1, PRO2, MÜH1, MÜH2, TEK) kaydıyla başvuruları geçerli kabul edilecektir.Başvuru formunun ekinde aşağıdaki belgeler olacaktır.

1. Nüfus cüzdanı tasdikli örneği (muhtar, noter veya kurum tasdikli),

2. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği veya okul onaylı örneği (diplomanın düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere usulüne göre verilmiş ve daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgenin noterden onaylı örneği ibraz edilmesi gerekmekte olup, Yabancı okullar için de denklik belgesi aranacaktır),

3. Erkekler için; askerliğini yaptığına, ertelettiğine veya muaf olduğuna dair belge,

4. 2004, 2006 veya 2007 KPSS (B) grubu sınavlarının herhangi birinden alınmış olan KPSS Sonuç Belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği yada kurumca tasdikli örneği (yada eşdeğer belgenin aslı veya noter tasdikli örneği yada Kurumca tasdikli örneği),

5. Başvuru şartlarında istenilen sertifika ve belgelerin aslı ,noter veya okul tasdikli örneği

6. Daha önce Programcı, Sistem Mühendisi (MCSE), Network Mühendisi olarak çalıştığı süreleri gösterir belgenin aslı (PRO1, PRO2, MÜH1 kadroları için istenir),

7. KPDS sonuç belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği yada kurumca tasdikli örneği (yada eşdeğer belgenin aslı veya noter tasdikli örneği yada Kurumca tasdikli örneği) (PRO1, PRO2, MÜH1, MÜH2 kadroları için istenir),

8. Öğrenim dili İngilizce olan okullardan mezun olanların okullarından alacakları, okulun öğrenim dilinin İngilizce olduğuna dair belge (PRO1, PRO2, MÜH1, MÜH2 kadroları için istenir),

9. İyi hal kağıdı

10. İkametgah kağıdı

11. 2 Adet fotoğraf ve Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı?ndan temin edilecek veya www.hssgm.gov.tr Internet adresinden temin edecekleri başvuru Formunu doldurarak Personel ve Eğitim Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Yukarıda belirtilen belgeleri eksik ibraz eden veya hiç ibraz etmeyenler bu belgeleri son müracaat tarihine kadar Kurumumuza ibraz ettikleri takdirde talepleri kabul edilecek, son müracaat tarihinden sonra ibraz etmeleri halinde ise talepleri kabul edilmeyecektir

III. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi 20/Mayıs/2008 tarihinde (başvuru sonucu yapılacak değerlendirmelerin erken sonuçlanması durumunda daha öncesi bir tarihte ilan edilecektir.) www.hssgm.gov.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan da tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Genel Müdürlüğümüz Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedeceklerdir.

IV. BAŞVURU ADRESLERİ VE İRTİBAT TELEFONLARI:

1-Başvuruların Yapılacağı Adres : Kemankeş Caddesi Karamustafa Paşa Sokak No:21 Karaköy / İSTANBUL

2-Telefon Numarası : +90 212 293 36 74 (371)