TÜBİTAK özürlü Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri alım ilanı

İlan Giriş : 25 Nisan 2008 08:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TÜBİTAK özürlü Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Gebze Şube Müdürlüğünden :

DÜZELTME İLANI

(*) TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda özürlü alınacaktır.

Arınılan Nitelikler

İşin Süresi : Daimi

İstenilen İşgücü Sayısı : 4

Meslek : Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri

Eğitim Durumu : 2 Yıllık meslek yüksek okulu Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Teknolojisi ve programlama bölümü mezunu

Nitelikler :

· Mesleği ile ilgili konularda en az 1 yıl tecrübeli (tecrübesini çalışmış olduğu yerlerden aldığı Hizmet belgesi ile belgelendirmesi gerekmektedir.)

· Sahada ve uzun süreli monitör izleyerek çalışmayı engelleyecek özrü bulunmaması,

· Görme-zihinsel-sinirsel engeli olmaması,

· Vardiyalı çalışmasına engel bir durumu olmaması,

· Gebze'de ikamet etmesine engel bir durumu olmaması

Açıklamalar :

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

- 2004 veya 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmak.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak eleman isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden). Müracaatta bulunan adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre Talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde isim ve Adresleri ve durumlarını belirten açıklayıcı bilgilerin bulunduğu listeler ile, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

- Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe vb. belgeleri: işverene (gerektiğinde İşkur'a ) takdim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir ve bundan yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kurumu bu hususlarda hiçbir sorumluluk Yüklenilemeyecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde merkezi sınav sonuç belgesi ve diplomaları ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.