Isparta Aksu SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 10 Şubat 2020 10:46, Son Güncelleme : 10 Şubat 2020 10:47
Isparta Aksu SYDV Personel Alım İlanı
AKSU İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA 1 ADET SOSYL YARDIM VE İNCELEM EGÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 15.02.2020
İl ISPARTA İlçe AKSU Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Word.Excel vb. temel bilgisayar programlarını, donanımlarını ve ekipmanlarını kurulum programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak. Adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (Word ,Excel ve Powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slayt hazırlama), kendilerini ifade edebilme, hal ve hareket kişilik özellikleri mesleğe uygunluk,strese dayanıklılık mesleki bilgi beceri, proje yazma ve üretme yeteneğine sahipliliği ve genel kültürleri değerlendirilecektir.
- 3-Üniversitelerin 4 yıllık lisans mezunu olarak lisans diplomasına sahip olmak Ekonomi- Bankacılık ve Hukuk veya Sosyoloji ve Pisikoloji bölümlerinden mezun olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak. Açık öğretim fakülteleri hariç ;
- 4. İngilizce bilmek, KPDS - YDS de 70 puan almak (YÖK? çe eşdeğerliliği kabul edilen diğer yabancı dil sınavlarından en az eş değer puanı almak TOEFL, IELTS gibi)
- En AZ B SINIFI EHLİYETİ OLMAK
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 2- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018-2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, 3-Üniversitelerin 4 yıllık lisans mezunu olarak lisans diplomasına sahip olmak Ekonomi- Bankacılık ve Hukuk veya Sosyoloji ve Pisikoloji bölümlerinden mezun olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak. Açık öğretim fakülteleri hariç ; Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi için: a ? En az 5 yıldır Isparta merkez veya İlçelerinde ikamet etmek. b- Yeminli Mali Müşavir yanında en az 5 yıl çalışmış olmak. c ? Kamu yada Özel bankalarda en az 5 yıl çalışmış olmak. ( TMSF Karışmamış bankalar ) d- Leizin ve frozing derecelendirme kuruluşlarında en az 5 yıl çalışmış olmak e ? Katılım bankalarında 5 yıl çalışmış olmak. f- Hukuk alanında ise 5 yıl Avukatlık bürosunda çalışmak veya Avukatlık yaptığını Baro kayıtlarından belgelemek. g- Uzlaşmacı ve Konkordato komiserliği belgesi olmak h- Toplamda en az 6 yıl yukarıdaki kurumlarda veya birkaçında çalıştığını belgelemek. Aksu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığınca 3 ay içerisinde performansı yeterli görülmeyen ve taahhütleri yerine getirmediği anlaşılan personelin sözleşmesi yenilenmeyecektir. 11- Aksu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca performansı yeterli görülen personele en az altı ay süreyle, iş değiştirmek maksadıyla başka Kurum veya Kuruluşlara geçme muafakatı verilmeyecektir. 12- Vakıf komisyonu genel ve özel kriterleri yerine getiren en uygun adayı seçme yetkisine sahiptir.