• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Hindistan’da Eğitim Bursları

İlan Giriş : 2008-04-21T13:11
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

Konu : Hindistan’da Eğitim Bursları

İLGİ : a) Dışişleri Bakanlığının 08/01/2008 tarih ve B.06.0.EİGY.0.0-700.00-2008/8717 sayılı Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığına muhatap yazısı. b) Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığının 25/03/2008 tarih ve B.02.1.DPB .0.200. 03.01/6492 sayılı yazısı.

Hint Teknik ve Ekonomik İşbirliği Programı (Indian Technical and Economic Cooperation-ITEC) çerçevesinde Hindistan Hükümetince 2008-2009 dönemi için Türkiye’ye sağlanacak olan 40 adet burs programından, 19 Ocak-13 Mart 2009 tarihleri arasında düzenlenecek “Öğretim Programı ve Eğitici Malzeme Geliştirilmesi Konularında İleri Derece Sertifika Kursu” adlı eğitim programı için aday gösterilmesi talep edilmektedir.

Programa başvuracak kişilerin yeterli derecede İngilizce bilmeleri (konuşma/okuma yazma) gerekmektedir.

Sözkonusu eğitim programı ile ilgili bilgilere ve başvuru formuna http://itec.nic.in/t2008.pdf internet adresinden ulaşılması mümkün olabilecektir.

Bilgilerinizi ve başvuru formunun Üniversitenizce gösterilecek aday tarafından eksiksizce doldurularak gereği için 10 Kasım 2008 tarihine kadar Dışişleri Bakanlığı (İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı)’na gönderilmesi ve adayınızı bildiren yazı sureti ile adayın kabul edilmesi durumunda kimliği ve kursa katılımı hakkındaki bilgilerin Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığına iletilmek üzere Kurulumuza gönderilmesini saygılarımla rica ederim.

YÖK Başkanlığı

Memurlar.Net
2 hafta önce Konya Büyükşehir Belediyesi 94 Memur Alacak 2 hafta önce Jandarma Genel Komutanlığı 29 Memur Alacak 1 hafta önce Kültür ve Turizm Bakanlığı 27 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce İstanbul Beyoğlu Belediyesi 26 Memur Alacak 3 hafta önce Ticaret Bakanlığı 95 Personel Alacak 1 hafta önce Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 2 hafta önce ÖSYM, 14 Sözleşmeli Personel Alacak 3 hafta önce Sağlık Bakanlığı 66 müfettiş yardımcısı alacak 2 hafta önce Ticaret Bakanlığı 60 Uzman Yardımcısı Alacak- Güncellendi 4 hafta önce Aydın Büyükşehir Belediyesi 15 zabıta memuru alacak