Rize Fındıklı SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 24 Ocak 2020 10:10, Son Güncelleme : 24 Ocak 2020 10:11
Rize Fındıklı SYDV Personel Alım İlanı
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Son Başvuru : 31.01.2020
İl RİZE İlçe FINDIKLI Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - İyi derecede bilgisayar ve Ofis Programlarını kullanıyor olmak, belge-sertifika sahibi olmak tercih sebebidir.
- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Sosyoloji, Psikoloji bölümlerinden mezun olmak.
- B Sınıfı ehliyete sahip olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR 1-Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Sosyoloji, Psikoloji bölümlerinden mezun olmak. 2-Rize/Fındıklı sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak. 3-İyi derecede bilgisayar ve Ofis Programlarını kullanıyor olmak, belge-sertifika sahibi olmak tercih sebebidir. 4-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 5-B Sınıfı ehliyete sahip olmak. 6- SYD Vakfının Süreli ya da süresiz kadrolarında çalışmış olmak, herhangi bir adli ya da idari soruşturma neticesinde görevine son verilmemiş olmak, iş tecrübesi bulunmak. 7-Adli ve idari soruşturma ve kurumca yapılacak olan güvenlik soruşturması sonucunda, atanmasına engel bir durumu bulunmamak. 8-Görevini devamlı yapmasına engel olacak özrü bulunmamak. 9-İş tanımında belirtilen nitelikleri taşımak.2018-2019 KPSS P3 puan türünde enaz altmış(60) puan almış olmak. ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER 1-Başvuru belgesi 2-Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, 3-KPSS P3 sınav belgesinin aslı yada ÖSYM resmi sitesinden alınmış tasdikli sınav sonuç belgesi 4-Sabıka kaydı 5-İki adet vesikalık fotoğraf 6-Askerlik durum belgesi 7-Adrese dayalı nüfus kağıt örneği 8-Tam teşekküllü hastaneden alınmış Heyet raporu(Mülakatta başarılı olan adaydan mülakat sonuçlarının ilanından sonra istenecektir) 9- Özgeçmiş ve varsa İş deneyim Belgesi(Varsa sertifikalar) 10-Ehliyet sureti 11- Nüfus Cüzdanı sureti -Yapılacak online başvuru"ön başvuru"niteliği taşıyacak olup; evrakları süresi içerisinde teslim etmeyen yada genel ve özel şartları taşımadığı tespit edilenlerin başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.Mülakat 07.02.2020'de Kaymakamlık toplantı salonunda saat 10.00' da yapılacak, Mülakata hak kazananlar 05.02.2020'de Fındıklı Kaymakamlığı Internet sayfasından ilan edilecek,KPSS P3' e göre en yüksekten başlanarak 5 katı aday mülakata çağrılacaktır.