Yeniköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 15 Nisan 2008 07:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yeniköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğünden :

Hizmet alanımızda faaliyetini sürdürmekte olan İşyerlerinden Yeniköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünce Muğla İli Yatağan ve Milas İlçelerindeki işyerlerinde çalıştırmak üzere Daimi Statüde işçi alınacaktır.

(Talep şartlarına durumları uyanlar

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğü Yeniköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Elektrik Teknisyeni 2 Mesleki Eğitim Veren Lise ve Dengi Okulların Elektrik Bölümü Ağır ve Tehlikeli İşler Tüzüğü kapsamına Giren Tamir ve Bakım Hizmetlerinde veya Vardiyalı Hizmetlerde Çalıştırılmasında Sağlık Yönünden Bir Engeli Bulunmamak
Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğü Yeniköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Makine Teknisyeni 6 Mesleki Eğitim Veren Lise ve Dengi Okulların Makine Bölümü Ağır ve Tehlikeli İşler Tüzüğü kapsamına Giren Tamir ve Bakım Hizmetlerinde veya Vardiyalı Hizmetlerde Çalıştırılmasında Sağlık Yönünden Bir Engeli Bulunmamak
Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğü Yeniköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Motor Teknisyeni 4 Mesleki Eğitim Veren Lise ve Dengi Okulların Motor Bölümü Ağır ve Tehlikeli İşler Tüzüğü kapsamına Giren Tamir ve Bakım Hizmetlerinde veya Vardiyalı Hizmetlerde Çalıştırılmasında Sağlık Yönünden Bir Engeli Bulunmamak

ARANILAN GENEL ŞARTLAR

- T.C. vatandaşı olmak.

- Kamu hizmetinden yasaklı olmamak.

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS sınavından 60 ve üzre puan alanlar İl /Şube Müdürlüklerine Şahsen müracaat ederek başvurabilecekleri gibi Kurumumuzun www.iskur.gov.tr İnternet adresinden de başvuru yapabileceklerdir.

- Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli ); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe yabancı dil vb. gibi şartları varsa belgeleri : işverene ( gerektiğinde İşkur?a ) taktim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecek olup, yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususta hiçbir sorumluluk yüklenilmeyecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde Durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi Sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlanacak açık iş sayısının iki, katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listelerde yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden ). Müracaatta bulunan adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre Talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde İsim, Adresleri ve durumlarını belirten açıklayıcı bilgilerin bulunduğu listeler ile, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

- İş yerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.