Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı-Güncellendi

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 30 Aralık 2019 05:27, Son Güncelleme : 31 Aralık 2019 09:06
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı-Güncellendi

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

30.12.2019 tarih ve 30994 sayılı Resmi Gazetede aslına uygun olarak yayımlanan Öğretim Üyesi alım ilanında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yer alan "Sağlık Hizmetlerinde Kalite Güvencesi" Anabilim Dalı ile "Dr. Öğretim Üyesi" kadrosu sehven yazılmış olup, aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İLAN OLUNUR.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

30.12.2019 tarih ve 30994 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan Öğretim Üyesi alım ilanında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Programında yer alan "Odyoloji" ibaresi sehven yazılmış olup, aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Kadro Unvanı Kadro Sayısı

Odyometri Profesör (36) 1

İLAN OLUNUR.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların, başvurularını 30 Aralık 2019 - 14 Ocak 2020 tarihleri arasında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapmaları gerekmekte olup, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvurular kadronun ilan edildiği birime, Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular ise Rektörlüğümüze (Yazı İşleri Müdürlüğüne) yapılacaktır.

Profesör ve Doçent kadrolarına DEVAMLI STATÜ've göre atama yapılacaktır.

Adayların, Hacettepe Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilmiş ve Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış başvuru koşullarını (https://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama- kriterleri 2019basvurukosullari) ve atama kriterlerini (https://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama-kriterleri 2019) sağlamaları gerekmektedir. Ancak, Hacettepe Üniversitesi Atama Kriterlerini karşılamış olmak kadro ilanına başvurmak için asgari koşuldur, kadroya atanma hakkı sağlamaz.

Üniversitemizde eğitimlerini %30 veya %100 yabancı dilde yapan birimlere başvuran adayların tamamı açıklamalarda yer alan (1) no'lu maddedeki ifadeye tabi olacaklardır.

Koşullara uymayan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır.

Adayların, kadroya atanmayı engelleyici herhangi bir ceza almamış olmaları gerekir.

Sahip olunan unvanın altındaki kadroya başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan edilen kadrolara başvuran adayların;

Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin Öğretim Üyesi için ilgili maddelerinde istenilen koşullar ile birlikte, yayın dosyalarına nüfus cüzdanı fotokopisi, diplomalar, doktora ve doçentlik belgeleri, kriterleri sağladığına dair belge, yabancı dil belgesi, varsa Eğiticilerin Eğitimi Belgesi (Üniversitemiz Rektörlüğünce ilan edilen öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adayların; Üniversitemiz veya diğer Üniversiteler tarafından verilen "Eğiticilerin Eğitimi Katılım Belgesi"ne sahip olmaları gerekir. Üniversite dışı kurumlardan alman Eğiticilerin Eğitimi Katılım Belgeleri, Rektörlüğümüze bağlı Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi tarafından onaylanması halinde geçerli olarak kabul edilecektir. Eğiticilerin Eğitimi Katılım Belgesi olmayan adaylar ilan tarihini takiben başvuru sürecinde Üniversitemiz tarafından düzenlenecek otan Eğiticilerin Eğitimi Uzaktan Eğitim Programı kapsamında bu belgeyi alabilirler), özgeçmiş formu, akademik etkinlik puan formu ve kontrol çizelgesini eklemeleri gerekmektedir. Özgeçmiş formu, Akademik Etkinlik puan formu ve kontrol çizelgesi http://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama-kriterleri Web adresinden temin edilebilir.

Adayların, Profesör kadrosu başvurusu için 6, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadro başvuruları için 4 kopya olarak hazırlayacakları yayın dosyalarını bu amaca uygun bir kutu içerisinde, dilekçe ekinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylar ayrıca, başvuru dosyası oluşturmak üzere, yukarıda belirtilen belgelerin ek birer kopyası ile birlikte 2 adet vesikalık fotoğraf ve yayın dosyalarını USB belleğe yükleyerek teslim edeceklerdir.

Posta ile başvurular işleme alınmayacaktır.

İlan olunur.

1. Üniversitemizde eğitimlerini %30 veya %100 yabancı dilde yapan birimlerdeki kadrolara başvuran adayların ilgili birimlere atanması için yabancı dilde ders verme sınavını başarmış olmaları şarttır. Bu sınavlar, ilanı takiben Rektörlüğümüz tarafından organize edilecektir. Üniversitemizde bulunan programların eğitim diline http://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama/prgegitimdililistesi.pdf bağlantısından ulaşılabilir.

2. Periodontal hastalıkların genetik temeli alanında çalışmalar yapmış olmak.

3. Eczacı olmak, Farmasötik Kimya alanında Doktora derecesine sahip olmak.

4. Eczacı olmak, Biyofarmasötik ve Farmakokınetik alanında Doktora derecesine sahip olmak.

5. Bilgi ve Belge Yönetimi alanında Doktora derecesine sahip olmak.

6. Doçent unvanını Kimya Eğitimi alanında almış olmak, fen eğitiminde laboratuvar kazaları ve güvenlik konularında çalışmalar yapmış olmak.

7. Özel yetenekli öğrencilerin fen bilimleri eğitimi alanında çalışmalar yapmış olmak.

8. Okul Öncesi Eğitim alanında Doktora derecesine sahip olmak.

9. Ekoloji alanında Doktora derecesine sahip olmak.

10. Doçent unvanını Topoloji alanında almış olmak, Seçme Prensipleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

11. Kimya alanında Doktora derecesine sahip olmak, moleküler baskılanmış kağıt sensörler konusunda çalışmalar yapmış olmak.

12. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında lisans derecesine sahip olmak, Doçent unvanını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında almış olmak.

13. Doçent unvanını seramik alanında almış olmak, Bilgisayar Destekli Endüstriyel Seramik Tasarımı alanında çalışıyor olmak.

14. Grafik alanında Sanatta Yeterlik derecesine sahip olmak. Etkileşimli tasarım alanında çalışıyor olmak.

15. Heykel alanında Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik derecelerine sahip olmak.

16. Genel İşletme alanında Doktora derecesine sahip olmak, Doçent unvanını Yönetim ve Strateji alanında almış olmak, örgütsel davranış konularında çalışmalar yapmış olmak.

17. Doçent unvanını Maliye alanında almış olmak, Kamu Maliyesi alanında çalışmalar yapmış olmak.

18. Doçent unvanını Sağlık Kurumlan Yönetimi alanında almış olmak, sağlık kurumlan işletmeciliği konularında çalışmalar yapmış olmak.

19. Uluslararası İlişkiler alanında Doktora derecesine sahip olmak, uluslararası ekonomi politik ve Ortadoğu konularında çalışmalar yapmış olmak.

20. Nesnelerin interneti ve veri madenciliği alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

21. Doğrusal olmayan zemin büyütme modellerinin üretilmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.

22. Mobil robot ve dişli dinamiği konularında çalışmalar yapmış olmak.

23. Çok fonksiyonlu yüksek performanslı çimento bağlayıcılı kompozitler konularında çalışmalar yapmış olmak.

24. Mezonların nadir bozunumları ve ekstra boyutlar konularında çalışmış olmak.

25. Gıda Mühendisliği alanında Doktora derecesine sahip olmak.

26. Çocuk Sağlığı ve Eğitimi alanında Doktora derecesine sahip olmak, Doçent unvanını Sosyal Hizmet alanında almış olmak.

27. Gelişim Psikolojisi alanında Doktora derecesine sahip olmak.

28. "Minimal invasiv üroonkoloji ve robotik cerrahi" sertifika sahibi olmak ve aynı alanda çalışmalar yapmış olmak.

29. Çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı olmak.

30. Çocuk metabolizma hastalıkları uzmanı olmak ve Tıbbi Biyoloji alanında Doktora derecesine sahip olmak.

31. Çocuk yoğun bakım uzmanı olmak, ECMO ve CVVH konularında çalışmalar yapmış olmak.

32. Çocuk gastroenteroloji uzmanı olmak ve Farmakoloji alanında Doktora derecesine sahip olmak

33. Çocuk kalp cerrahisi yan dal uzmanı olmak, Farmakoloji alanında Doktora derecesine sahip olmak.

34. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmak, kozmetoloji konusunda sertifika sahibi olmak.

35. Mikrobiyoloji alanında Doktora derecesine sahip olmak. Deney hayvanlan sertifikası sahibi olmak ve viral enfeksiyonlar konusunda çalışmalar yapmış olmak.

36. Eğitim Odyolojisi alanında Doktora derecesine sahip olmak, Doçent unvanını Odyoloji alanında almış olmak.

37. Fizik Mühendisliği alanında Doktora derecesine sahip olmak, yeni nesil nanoparçacık temelli kalıcı mıknatıslar konusunda çalışmalar yapmış olmak.

38. Pediatrik Onkoloji yan dal uzmanı olmak, vasküler malformasyonların tedavisi alanında çalışmalar yapmış olmak.

39. Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında Lisans derecesine sahip olmak, kanserde doku faktörleri alanında çalışmalar yapmış olmak.

40. Nöroloji uzmanı olmak, Nörobilim alanında Doktora derecesine sahip olmak, Nörolojik Hastalıkların deneysel modelleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

41. Doçent unvanını Türkçe Eğitimi alanından almış ve yabancı dil olarak Türkçe eğitim alanında çalışmalar yapmış olmak.

42. Doçent unvanını Sahne Sanatları, Dans ve Koreografı alanında almış olmak. Modem Dans alanında çalışmalar yapmış olmak.

11604/1-1