Mut Kaymakamlığı muhasebeci ve sosyal çalışmacı alım ilanı

İlan Giriş : 29 Mart 2008 09:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mut Kaymakamlığı muhasebeci ve sosyal çalışmacı alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Mersin İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine DAİMİ STATÜDE İŞÇİ alınacaktır.

Talebe durumları uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/Şube Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Mersin İl Müdürlüğü Mut Kaymakamlığı ? Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Normal Muhasebeci 1 Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren, Muhasebe, Muhasebe-Finansman, Maliye, İşletme Bölümü veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurtdışı öğrenim kurumlarından birinden mezun olmak. En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Muhasebeci mesleğinde tercihen 1 yıllık deneyime sahip olmak ** İngilizce biliyor olmak (Bakınız: Yabancı Dil Şartları) İyi derecede bilgisayar kullanmasını bilmek ve MS Office bilgisine sahip olmak Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı özrü bulunmamak
Mersin İl Müdürlüğü Mut Kaymakamlığı ? Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Normal Sosyal Çalışmacı 1 Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren, Halkla İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme Bölümü veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurtdışı öğrenim kurumlarından birinden mezun olmak. En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, ** İngilizce biliyor olmak (Bakınız: Yabancı Dil Şartları) İyi derecede bilgisayar kullanmasını bilmek ve MS Office bilgisine sahip olmak Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı özrü bulunmamak

NOT.** ?İngilizce biliyor olmak? şartı : Muhasebeci Mesleği için İngilizce dil seviyesi; Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 25 doğru, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) 65, ODTÜ (YDYO) Yeterlilik 60, TOEFL (Eski) 520 ve TOEFL (Yeni) 190 puan almış olmak,

Sosyal Çalışmacı mesleği için İngilizce Dil Seviyesi; Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 40 doğru, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) 80, TOEFL (Eski) 550 ve TOEFL (Yeni) 213 puan almış olmak,

YUKARIDAKİ BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS sonucu göre üniversite mezunları KPSS P3 üzerinden en az 60 puan alanlar başvuru yapabileceklerdir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebini ilan edilmesi halinde durumları talep şartları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan nihai listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler, Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi ile işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.