Aksaz Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı işçi alım ilanı

İlan Giriş : 15 Mart 2008 15:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aksaz Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Kadrolu Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanlar son başvuru tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Muğla İl Müdürlüğü MSB.DZ .K.K. Aksaz Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı Aksaz /Marmaris/ Muğla Normal Metal İşleri Teknisyeni (Kaportacı) 1 Mesleki Eğitim Veren Lise ve Dengi Okulların Metal İşleri Bölümü Mezunları 18 yaşını tamamlamış olmak.

Aranan Genel Şartlar

- T.C. Vatandaşı olmak.

- Kamu hizmetinde yasaklı olmamak.

- Görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özrü bulunmamak.

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS 94?ten 60 ve üzeri puan alanlar İl/Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvurabilecekleri gibi Kurumumuzun www.iskur.gov.tr İnternet adresinden de başvuru yapabileceklerdir.

- Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe yabancı dil vb. belgeleri : işverene (gerektiğinde İşkur?a) taktim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir ve bundan yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususlarda hiçbir sorumluluk yüklenilemeyecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki, katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan, Nihai listelerde yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklerden) müracaatta bulunan adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde İsim, Adresleri ve durumlarını belirten açıklayıcı bilgelerin bulunduğu listeler ile, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

- İş yerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.