Muğla Akyaka Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mart 2008 12:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Akyaka Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

AKYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA
İLK DEFA ATANACAK, ZABITA MEMURU ALINACAKTIR

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşuluyla ; 11 Nisan 2007 Tarih ve 26490 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13, 14 ve 15 inci Maddelerine göre , Belediyemizde boş kadrosu bulunan aşağıda; Sınıfı,Unvanı, Derecesi, Sayıları, Cinsiyeti, Eğitim Durumu ve KPSS Puanı belirtilen, Zabıta Memuru Kadrolarına, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Türk vatandaşı olmak,

2- Sınav günü itibariyle ( Yazılı Sınav Tarihi 10 /04/ 2008 ) 25 yaşından gün almamış olmak,

3- Erkek Adaylar için askerliğini yapmış olmak veya tecilli yada muaf olmak.

4- Aşağıda tabloda belirtilen kadrolara uygun olarak, Lise ve Dengi Meslek Liseleri, Dört Yıllık Üniversite mezunu olmak ( Yurt dışından mezun olanların denkliği YÖK tarafından onaylanmış olmak )Lise ve Lise Dengi Meslek Okulları için KPSSP94 den en az 55 Puan ve yukarı almış olmak , Dört Yıllık Üniversite Lisans Okulları için KPSSP3 den en az 55 puan ve yukarı almış olmak.

5- Kalıcı ve bulaşıcı hastalığı olmamak, Zabıta Memuru görevini düzenli biçimde yapmaya engel olacak bir özrü bulunmamak,

6- Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m. boyunda kadınlarda en az 1,60 m. boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak

7- Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarında disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

8- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamak, herhangi bir kamu veya özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu olmamak,

9- Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymemiş olmak,

10- Siyasi ve Medeni hakları Kullanma ehliyetine sahip olmak,

Belediyemize başvuran adaylar; Lise ve Lisans KPSS ( Kamu Personeli Seçme Sınavı) başarı puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında adaylar yazılı sınava çağrılacak olup, sınava çağrılan adayların listesi, belediyemiz (www.akyaka.bel.tr) internet sitesinden yayınlanacaktır.

ALIM YAPILACAK BOŞ KADROLAR:

SINIF ÜNVANI KADRO DERECESİ KİŞİ SAYISI CİNSİYET EĞİTİM DURUMU

GİH Zabıta Memuru 9/1 1 E / K 4 Yıllık Üniversite Lisans

GİH Zabıta Memuru 13/3 1 E / K Lise ve Dengi Meslek Okulu Mezunu
TOPLAM 2 KİŞİ

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvuru süresi 10/03/2008 tarihinde başlayacak, 24/03/2008 Pazartesi günü mesai bitimi saat 17:00'de sona erecektir. Başvurular, Akyaka Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır ve şahsen yapılan başvurular kabul edilecektir. Şahsen yapılmayan başvurular ile posta ve elektronik posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

Akyaka Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğüne başvuracak ve kurumdan temin edilen Başvuru Formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler istenecektir.

Sınava müracaat eden adaylar, müracaatları sırasında başvuru formunda yer alan boy ve kilo tespit bölümünü Yazı İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümler sonucunda onaylatacaklardır. Boy ve Kilo Tespit Formu onaylı olmayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

1. KPSS ( 2006 ) Sınav Sonuç Belgesi. (Aslı veya noter tasdikli sureti)

2. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı.(aslı ibraz edilecek)

3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf.

4. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya İlgili Kurumca tasdikli sureti.

5. Savcılıktan son 1 ay içerisinde alınmış adli sicil belgesi, (Sabıka Kaydı olmadığına dair beyan.)

6. Askerlikle ilişiği olmadığına dair Askerlik Şubesinden belge .

7. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmadığına, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu. ( Devlet Hastanesinden ) 10/03/2008 - 24/03/2008 tarihleri arası alınmış olması gerekmektedir.

8. Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı

9. Nüfus Dairesinden Aile Nüfus Kayıt örneği,

10. Kurumdan temin edilecek Aday başvuru Formu .

SINAV YERİ VE ZAMANI:

Yazılı Sınav; Akyaka Belediye Başkanlığı, Lütfiye Sakıcı Caddesi No.8 Akyaka / Muğla'da Belediye Hizmet Binası, Belediyemiz Toplantı Salonunda, 10 / 04 / 2008 tarihinde , Perşembe günü saat 10:00'da yapılacaktır. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar 11.04.2008 tarihinde Cuma günü saat 10:00'da aynı adreste sözlü sınav komisyonu huzurunda sözlü sınava tabi tutulacaktır.

SINAV KONULARI: ( Yazılı- Sözlü Sınav Konuları )

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuatlar,

e) Genel Kültür 'den oluşur.

DEĞERLENDİRME:

Sınav Komisyonunca yapılacak olan yazılı sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Yazılı sınavdan 70 puanın altında alan adaylar başarısız sayılacaktır.

Yazılı sınavdan 70 ve üzeri puan alan adaylar sözlü sınava çağrılacaktır. Sözlü sınavdan 70 puan altında alan adaylar başarısız sayılacaktır.

Adayların yazılı sınav puanı, sözlü sınav puanı toplamının %50 si ve KPSS puanının %50 si belirlenerek başarı puanı bulunur. En yüksek başarı puanından başlanarak atama yapılacak sayı kadar asil ve yarısı kadar yedek ilan edilecektir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine sırasıyla yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeler ve işlemleri Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Süresi içinde yapılmayan ve posta yoluyla veya İnternet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

Sınav sonuçları, 14 / 04 / 2008 tarihinde Belediyemiz ilan tahtasında asılacaktır ve Belediyemiz (www.akyaka.bel.tr) internet sitemizde duyurulacaktır.Ayrıca Sınavı kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

İLANEN DUYURULUR.