Kara Kuvvetleri Komutanlığında İstihdam Edilmek Üzere Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Mart 2008 11:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Kuvvetleri Komutanlığında İstihdam Edilmek Üzere Öğretim Üyesi Alım İlanı

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINDA
İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

1 .Kara Harp Okulu Komutanlığı birimlerinde istihdam edilmek üzere, askeri ve sivil kaynaktan, aşağıda belirtilen şartlara haiz öğretim üyeleri almacaktır.

2.Başvuracak adayların 4566 sayılı Harp Okulları Kanununun 18'inci maddesinde ve Kara Harp Okulu yardımcı doçentliğe yükseltilme ve atama kriterlerinde belirtilen şartlan taşımaları ve yapılacak yabancı dil sınavında başarılı olmalan gerekmektedir (4 Kasım 1981 tarihli ve 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 24'üncü maddesinde belirtilen yabancı al sınavında başanlı olanlardan, aynca yabancı dil sınavına girme şartı aranmaz).

3-Adaylar, ilgili alana ait doktora belgesi, nüfus cüzdanı sureti, 12 yaşmdan büyük çocuklan ile eşinin ve kendisinin 9'ar adet fotoğrafı ve "Kara Harp Okulu Akademik Kadrolara ffütsdtme ve Atanma Esaslan"nda belirtilen doküman ve yayın listesini 6 adet dosya halinde, bizzat müracaat edeceklerdir.

4.Yardımcı doçentliğe önermede ve atamada askeri personele öncelik verilecektir.

5.Yardımcı doçentler daimi statüde görev yapacaklardır.

6.Öğerenim belgesini yurt dışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

7-Adaylar sadece bir ana bilim dalına müracaat edeceklerdir.

8. Yardıma Doçent kadrosuna, profesör ve doçentler müracaat edemezler.

9-İlan şartlarını taşıyan adaylar 31 Mart 2008 saat 17.00'ye kadar KHO K.hğı Merkez Ş.Md.lüğü, Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen müracaat edeceklerdir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

10. Yabancı Dil Sınav yeri ve tarihi KHO K.lığmca daha sonra tespit edilip adaylara aynca bildirilecektir.

11.İnternet adresi: www.kho.edu.tr'dir.

12-İrtibat telefonlan : 0 312 4175190/2151-2331 'dir.

İLGİLİLERE DUYURULUR.

BİRİMİ ANA BİLİM DALI GÖREVİ BRANŞI SINIFI (1) RÜTBESİ (2) UNVANI KONTENJAN AÇIKLAMALAR

KHO Dekanlığı Temel Fen Bilimleri Kimya Öğretim Elemanı Kimya Öğretmen Binbaşı Yardımcı Doçent 1 * Kimya alanında doktora yapmış olmak.

KHO Dekanlığı Temel Sosyal Bilimler Tarih Öğretim Elemanı Tarih Öğretmen Binbaşı Yardımcı Doçent 1 * Tarih alanında doktora yapmış olmak, * Siyasi Tarih alanında çalışmalar yapmış olmak.

KHO Dekanlığı Yönetim ve Organizasyon Yönetim ve Organizasyon Öğretim Elemanı İşletme Öğretmen Binbaşı Yardımcı Doçent 1 * İşletme Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * Yönetim Organizasyon alanında çalışmalar yapmış olmak.

KHO Dekanlığı Yönetim ve Organizasyon Personel Yönetimi Öğretim Elemanı İşletme Öğretmen Binbaşı Yardımcı Doçent 1 * İşletme Bilim Dalında doktora yapmış olmak. * İnsan Kaynaklan Yönetimi alanında çalışmalar yapmış olmak.

KHO Dekanlığı Elektrik-Elektronik Elektrik-Elektronik Öğretim Elemanı Elektronik Mühendis Yüzbaşı Yardımcı Doçent 1 * Elektronik Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak.

KHO Dekanlığı İnşaat İnşaat Öğretim Elemanı Mühendis Albay Yardımcı Doçent 1 * İnşaat Ana Bilim Dalında doktora yapmış

KHO Savunma Bilimleri Enstitüsü Mali Yönetim Finansal Modelleme ve Tahmin Yöntemleri Öğretim Elemanı Muhabere Albay Yardımcı Doçent 1 * İşletme Bilim Dalmda doktora yapmış olmak. * Yönetim Organizasyon alanında çalışmalar yapmış olmak.

AÇIKLAMALAR:

(l)Bulunmadığı takdirde diğer smıf personel olabilir.

(2)Rürbe şartı ile ilgili olarak Harp Okullan Yönetmeliğinin 2l'inci maddesindeki hüküm geçerlidir