Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. işçi alım ilanı (17 kişi)

İlan Giriş : 10 Mart 2008 07:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. işçi alım ilanı (17 kişi)

Türkiye İş Kurumu Soma Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi işçi alınacaktır.

Talebi Alan Şube Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Soma Şube Müdürlüğü SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Metal İşleri Teknisyeni 5 EML, Teknik Lise, Çok Programlı Lise ve Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi (Metal İşleri Bölümü Mezunu)  
Soma Şube Müdürlüğü SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Elektronik Teknisyeni 4 EML, Teknik Lise, Çok Programlı Lise ve Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi (Elektronik Bölümü Mezunu)  
Soma Şube Müdürlüğü SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Elektrik Teknisyeni 4 EML, Teknik Lise, Çok Programlı Lise ve Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi (Elektrik Bölümü Mezunu)  
Soma Şube Müdürlüğü SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Forklift Operatörü 1 Lise ve Dengi Okul Forklift Operatörü Belgeli ve G Sınıfı Ehliyetli Olmak
Soma Şube Müdürlüğü SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Vinç Operatörü 1 Lise ve Dengi Okul Vinç Operatörü Belgeli ve G Sınıfı Ehliyetli Olmak
Soma Şube Müdürlüğü SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Normal Dozer Operatörü 2 Lise ve Dengi Okul Dozer Operatörü Belgeli ve G Sınıfı Ehliyetli Olmak

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine :

(1) Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan ve geçerli KPSS sınavından en az 60 puan almış olan adayların, ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları veya www.işkur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

(2) Talebi alan Şube Müdürlüğünce merkezi sınav puan sıralaması ile talep şartları dikkate alınarak başvuranlardan açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda, önceliklilerden talep şartlarına uygun olanlar da Kuruma kayıt tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda bir belirleme yapılacak ve bunlara sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından ayrıca yazılı olarak bildirilecektir.