Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Mart 2008 10:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar"ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen Unvanlarda toplam olarak 23 sözleşmeli personel alınacaktır.




Unvan Adedi Aranan Nitelikler

ECZACI Not: KPSS(B) puan şart aranmamaktadır. 1 Eczacılık lisans programından mezun olmak.

HEMŞİRE 20 Hemşirelik lisans,Hemşirelik önlisans veya ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Ebeilk-Hemşirelik alanından mezun olmak.

DİYETİSYEN 1 Fakülte veya 4 yıllık Yüksekokulların "Diyetisyenlik" bölümü mezunu olmak veya Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak.

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ 1 Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından veya Ortaöğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknisyenliği alanından mezun olmak.

I. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklanndan mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere.ağır hapis veyahut 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, İnancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

4- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak,

5- Erkek Adaylar İçin Muvazzaf Askerlik Çağına Gelmemiş veya Askerlik Çağına Gelmiş İse Muvazzaf Askerlik Hizmetini Yapmış veya Muaf veya Erteletmiş veya Yedek Sınıfa Geçirilmiş olmak,

6- 657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

7- Aranılan nitelikler bölümünde belirlenen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak,

8- 2004-2006 KPSS (B) grubu sınavlardan herhangi birine girmiş olmak,

9- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

II. BAŞVURU :

Adaylann bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Diploma fotokopisi,

3- 2004-2006 KPSS (B) grubu puanını gösteren belge fotokopisi,

4- 2 adet fotoğraf ve

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek Başvuru Formunu doldurarak Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

III. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazanan listesi 03 Nisan 2008 tarihinde www.ibu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilanda tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.