Isparta İl Özel İdaresi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 03 Mart 2008 07:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Isparta İl Özel İdaresi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde ESKİ HÜKÜMLÜ eleman alınacaktır. Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde şahsen İl/Şube Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Isparta İl Müdürlüğü Isparta İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Elektrik Mühendisi 1 Fakülte (Elektrik, Elektrik-Elektronik Bölümü) Sadece Elektrik Bölümü Olanlar Başvurabilir
Isparta İl Müdürlüğü Isparta İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Mimar (Bina) 1 Fakülte (Mimarlık Bölümü)  

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (KPSS-2004 veya KPSS-2006 sınavının KPSSP3 puan türünden sınav sonuç belgesinin bir örneği ile diploma ve eski hükümlü belgesi ile) Bulunduğu yerdeki İl veya Şube müdürlüklerimize belgelerinin asılları ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat günü tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı sözlü, sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.