Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 16 Kasım 2019 02:37, Son Güncelleme : 16 Kasım 2019 02:37
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

14 Kasım 2019 Tarihli ve 30948 Sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan aşağıda belirtilen 1 adet Dr. Öğr. Üyesi ilanımızın açıklama (Müzik eğitiminde kapsayıcı müzik

uygulamaları ve yardımcı müzik teknolojileri üzerine çalışmaları olmak) kısmı iptal edilmiş olup, yeniden düzenlenmiş; 1 adet Arş. Gör. ilanımızın ALES Puan Türü yeniden düzenlenmiş; ayrıca 1 adet Dr. Öğr. Üyesi ilanımız iptal edilmiştir.

İlan olunur.

BİRİM

ABD/PROGRAM

UNVAN

AÇIKLAMA

Eğitim Fakültesi

Müzik Eğitimi

Dr. Öğr. Üyesi

BİRİM

ABD/PROGRAM

UNVAN

ALES PUAN

TÜRÜ

AÇIKLAMA

İletişim

Fakültesi

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Arş. Gör.

SÖZEL

Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak

İPTAL İLANI

BİRİM

ABD/PROGRAM

UNVAN

AÇIKLAMA

Fen Edebiyat Fakültesi

Yeniçağ Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi

Yeniçağda İstanbul üzerine çalışmaları olmak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

1- Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, onaylı doçentlik belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı (3 adet en az 32 gb USB ve 1 adet DVD ortamında) teslim etmeleri gerekir.

2- Doktor Öğretim Üyesi adaylarının; yabancı dili belirten bir dilekçe, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ( 3 adet en az 32 gb USB ve 1 adet DVD ortamında) ve tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin onaylı sureti ile başvurmaları gerekmektedir. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

NOT:

1- Müracaat edecek Doçent adaylarının; Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Formlar kısmında yayınlanan Akademik Yükseltme ve Atama Asgari Koşullarının Sağlandığına İlişkin Bildirim ve Değerlendirme Formunu ve Öğretim Üyesi Bilgi Formunu (bilgisayar ortamında) 1 adet doldurarak başvuruda dilekçe ekinde Özgeçmiş ve Yayın listesi ile birlikte teslim etmeleri,

2- Müracaat edecek adayların "Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanmalarda Uygulanacak Esaslar Yönergesi"nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. Adı geçen yönergeye (http://www.omu.edu.tr) adresinden Üniversitemiz/Kamu Mevzuat Sistemi (KAYSİS)/Yönergeler kısmından ulaşılabilir. Ayrıca başvuracak adayların Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanmalarda Uygulanacak Esaslar Yönergesine göre puanlama listelerini oluşturarak ve imzalayarak (1'er takım) tüm dosyalara koymaları gerekmektedir.

MÜRACAAT YERİ: Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, diğer adayların ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bir kişi birden fazla kadroya müracaat edemez.

MÜRACAAT TARİHİ: İlanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir. Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ve posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

(*) (İngilizce) Anabilim Dalı kadrolarına müracaat edecek bütün adayların "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmesi gerekmektedir.

(**)Adayların PDÖ eğitim sertifikasına sahip olması gerekmektedir.