Erdek Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 01 Mart 2008 08:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erdek Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Balıkesir İl Müdürlüğü Bandırma Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü işçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu İstihdam Edileceği İlçe
Bandırma Şube Müdürlüğü Erdek Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Beden İşçisi (Genel) 1 İlkokul- ilk öğretim Erdek

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvurabilecekleri gibi İnternet üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir

- Kur?a çekimi 20/3/2008 tarihinde saat 11.00 de Balıkesir İli Erdek İlçesi Noterliğinde yapılacaktır. Kur?a da ismi çıkan adaylara sözlü sınav/mülakat tarihi adı geçen kurumca daha sonra bildirilecektir.

- İlgili Kamu Kurum ve kuruluşunca Türkiye İş Kurumumun gönderdiği listeler esas alınmak suretiyle talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Noter huzurunda Kur?a çekimi yapılacaktır. Ayrıca, Şube Müdürlüğünce Bakanlar kurulu kararı ile öncelikli gönderilme ve/veya işe alınma hakkına sahip bulunup talep şartlarına uygun olanlardan da açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda belirleme yapılacaktır.