Kırıkkale Balışeyh SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 11 Kasım 2019 13:12, Son Güncelleme : 11 Kasım 2019 13:13
Kırıkkale Balışeyh SYDV Personel Alım İlanı
Balışeyh Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 1 Adet Büro Görevlisi Alımı Son Başvuru : 21.11.2019
İl KIRIKKALE İlçe BALIŞEYH Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek
- En az 4 yıllık (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakülteleri, Fen Edebiyat Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler) bölümlerinin herhangi birisinden lisans eğitimini tamamlamış olmak.
- Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.
- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Büro Görevlisi: a) Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek b) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. c) Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir. d) Her türlü mevsim ve iklim şartında görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ile vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, (Göreve başlaması uygun bulunan adaylardan bu durumu belirtir tam teşekküllü bir hastaneden alınmış sağlık raporu istenecektir) e) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. f) 4734 sayılı Kamu İhale Kanununu ve Muhasebeyi iyi düzeyde biliyor olmak, bunlarla ilgili sertifikaları olanlar öncelikli olarak değerlendirilecektir. g) Kırıkkale merkez veya İlçelerinde geriye dönük en az 3 sene ikamet ediyor olmak. ğ) İlan detaylarına www.baliseyh.gov.tr web sitesinden, https://www.facebook.com/Baliseyhkaymakamligi/ adresinden veya Vakfımız ilan panosundan ulaşılabilir.