Pamukkale Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 14 Kasım 2019 03:44, Son Güncelleme : 14 Kasım 2019 04:17
Pamukkale Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

11.11.2019 tarih ve 30945 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan ilanımızda yer alan Kale Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi şartlarında aşağıdaki şekilde düzeltme yapılmıştır.

İlan

Sıra No

Birim

Bölüm

Program

ALES

Özel Şartlar

4

Kale Meslek Yüksekokulu

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri

Çocuk

Gelişimi

Adayın

mezuniyet

alanı dikkate alınacaktır

Okul Öncesi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi lisans mezunu olmak. İlgili alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERECEK)

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

1. Öğretim Elemanı Başvuru Formu (http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form-ve-belgeler)

2. ALES Belgesi

3. Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi

4. Özgeçmiş

5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (İlana göre lisans ve/veya tezli yüksek lisans mezuniyet belgesi) (1), (2), (3)

7. Lisans Transkripti (4)

8. Tecrübe Belgeleri (İlana göre tecrübe şartı isteniyorsa çalışılan iş yerlerinden alanları ve görev yaptığı tarihleri gösterir imzalı belge ve SGK hizmet dökümü, Kamuda çalışmış ya da çalışanlar için hizmet belgesi, ıslak imzalı ya da aslı gibidir onaylı)

9. Askerlik Belgesi (1)(3)

10. Varsa bilimsel çalışmalarını kapsayan dosya

Başvurular ilanda belirtilen başvuru adreslerine şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. Süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

AÇIKLAMALAR:

(1) Askerlik Belgesi ve diplomaların başvuru sırasında "E-Devlet" çıktısı kabul edilmektedir.

(2) Yurtdışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin kabul edildiğini gösteren belge.

(3) İlk başvuruda ya da atanmaya hak kazandığında istenilen belgelerin fotokopilerinin ('e-devlet'ten alınan belgeler hariç) Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılması veya Noter Onaylı olması gereklidir. Onaysız belgeler geçersiz kabul edilir.

(4) Aslı veya ıslak imzalı/mühürlü onaylı veya karekodlu transkript belgesi. Transkript belgesinde her iki not ortalaması bulunan adayların 100'lük sisteme göre mezun olduklarını belgelemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde lisans not ortalamasının 100'lük sisteme göre eşdeğerliği yönetmelik uyarınca yapılacaktır.

Not: Atanmaya hak kazanan adayın Görev Aylığı derece ve kademesine göre Derece Değişikliği yapma hakkı Kurumumuza aittir.

GENEL ŞARTLAR:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak şarttır.

2- ALES'ten en az 70 puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

3- Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak, Yükseköğretim kurumlarının uluslararası ilişkiler birimlerinde istihdam edilecek öğretim görevlisi atamalarında, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.

4- Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şartı aranır.

MUAFİYET

(1) Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

Sınav Takvimi: