İzmir Tersanesi Komutanlığı işçi alım ilanı

İlan Giriş : 28 Şubat 2008 08:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Tersanesi Komutanlığı işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞYERİNE DAİMİ KADROLU ELEMAN ALINACAKTIR.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanlar son başvuru tarihi tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Taleb No Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyeti Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Türkiye İş Kurumu İzmir İL Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Kadın/Erkek Tesviyeci- Planyacı (Vargel) 1 Mesleki Eğitim Veren Liselerin Torna-Tesviye Bölümü Mezunu olmak 1. Demir tel ve çubuktan malzeme imalatı (Çivi, zincir, vida, vb. gibi) işleri yapar 2. Altınigümüş , bakır, pirinç, alüminyum ve benzer malzemelerden eşya imalatı işlerini yapar. 3. Muharrik kuvvetle işleyen tam otomatik ve soğuk şekillendirme tezgahındaki işleri yapar. 4. Metalden matbaa harfi imali ve klişe imali işleri yapar. 5. İzmir İl Sınırları içinde oturmayı taahhüt etmek.
2 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Kadın/Erkek Motor Teknisyeni 1 Meslek Eğitim Veren Liselerin Motor-Gemi Makinaları . Mezunu olmak 1.Her türlü el aletlerini kullanır 2. Motor söküm ve montajı işlerini yapar. 3. Motor test ve tecrübelerini yapar. 4. İzmir İl Sınırları içinde oturmayı taahhüt etmek.

ARANAN GENEL ŞARTLAR

- T.C. vatandaşı olmak.

- Kamu hizmetinden yasaklı olmamak.

- Görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı ve özrü bulunmamak.

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS P 94?ten 60 ve üzeri puan alanlar şahsen müracaat ederek başvurabilecekleri gibi İnternet üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

- Nihai listelere girenle (Puanlı ve Öncelikli ); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe yabancı dil vb. belgeleri : işverene (gerektiğinde İşkur?a) taktim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir ve bundan yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususlarda hiçbir sorumluluk yüklenilemeyecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki, katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listelerde yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

-Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden ). Müracaatta bulunan adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre Talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ve durumlarını belirten açıklayıcı bilgilerin bulunduğu listeler ile, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirecektir.

- İş yerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- M.S.B. bağlısı işyerlerinin ihtiyaçları doğrultusunda işçiler başka illere geçici sürelerle gönderilebileceklerdir.