Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 26 Şubat 2008 07:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Eminönü Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi işçi alınacaktır.

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Çevre Mühendisi 1 Üniversite Çevre Mühendisliği Bölümü Mezunu *Bilgisayar Kullanmasını bilmek *Mesleği ile ilgili Denizcilik Sektöründe en az 1 yıl süre ile iş tecrübesine sahip olmak. *Literatürü takip edebilecek yazışma ve tercüme yapabilecek derecede İngilizce bilmek. * Autocad programı hakkında bilgi sahibi olmak tercih sebebidir.
2 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Bilgisayar Teknisyeni (Donanım) 1 Ortaöğretim kurumlarının Bilgisayar, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletimi Teknisyenliği, Bilgisayar Donanım, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılım, Bilgi İşlem alanlarından birinden mezun olmak. * Bilgisayar sistemlerinin kurulumu, planlanması, ağ sistemlerinin kurulması ve bu sistemlerdeki cihazlarda olabilecek sorunların çözümü işlerinde çalışmış ve en az 1 yıl süreyle iş tecrübesine sahip olmak. * Sunucu yönetimi (Windows 2003 server ailesi veya Linux sistemleri) hakkında bilgi sahibi olmak. * Tcp /IP LAN /WAN ve kablosuz ağlar hakkında bilgi sahibi olmak. * Active Directory veya LDAP konusunda bilgi sahibi olmak.
3 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Bilgisayar Teknisyeni (Yazılım) 1 Ortaöğretim kurumlarının Bilgisayar, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletimi Teknisyenliği, Bilgisayar Donanım, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Yazılım, Bilgi İşlem alanlarından birinden mezun olmak. * Web tabanlı Windows tabanlı veya veri tabanı uygulamaları geliştirme işlerinden birinde ve nesnel yönetimli tasarım/geliştirme konularında en az 1 yıl süre ile iş tecrübesine sahip olmak. * MSSQL, MySQL veya Oracle veri tabanı sistemlerinden en az biri konusunda bilgi sahibi olmak. *C # , Visual Basic dillerinden en az birini kullanarak asp .net uygulamaları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak. *C # , Visual Basic , Java ve Delphi dillerinden en az birini kullanarak Windows tabanlı uygulamalar geliştirebilecek ve sistem entegrasyonu yapabilecek bilgiye sahip olmak.
4 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Bilgisayar Teknikeri (Yazılım) 1 MYO-Ön Lisans Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Operatörlüğü veya Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı bölümlerinden mezun olmak. * Web tabanlı Windows tabanlı veya veri tabanı uygulamaları geliştirme işlerinden birinde ve nesnel yönetimli tasarım/geliştirme konularında en az 1 yıl süre ile iş tecrübesine sahip olmak. * MSSQL, MySQL veya Oracle veri tabanı sistemlerinden en az biri konusunda bilgi sahibi olmak. *C # , Visual Basic dillerinden en az birini kullanarak asp .net uygulamaları veya Java kullanarak J2EE ve Web ( Servlet /JSB, Swing , Javascript v.b) uygulamaları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak * C # , Visual Basic , Java ve Delphi dillerinden en az birini kullanarak Windows tabanlı uygulamalar geliştirebilecek ve sistem entegrasyonu yapabilecek bilgiye sahip olmak. * Views , triger ve store procedure dahil olmak üzere SQL sorguları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak.
5 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Bilgisayar Teknikeri (Donanım) 1 MYO-Ön Lisans Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Operatörlüğü veya Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı bölümlerinden mezun olmak. * Bilgisayar sistemlerinin kurulumu, planlanması, ağ sistemlerinin kurulması ve bu sistemlerdeki cihazlarda olabilecek sorunların çözümü işlerinde çalışmış ve en az 1 yıl süreyle iş tecrübesine sahip olmak. * Sunucu yönetimi (Windows 2003 server ailesi veya Linux sistemleri) hakkında bilgi sahibi olmak. * Tcp /IP LAN /WAN ve kablosuz ağlar hakkında bilgi sahibi olmak. * Active Directory veya LDAP konusunda bilgi sahibi olmak. * Ağ Yönetimi ve Ağ Cihazları hakkında ve Güvenlik Politikaları konusunda bilgi sahibi olmak.
6 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli (Basın Yayın) 1 Üniversite İletişim Fakültesi (Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Sinema Televizyon) Bölümü Mezunu * Bilgisayar Kullanmasını bilmek. * Basın ve Halkla İlişkiler konularında en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak. * İngilizce bilmek tercih sebebidir.
7 Eminönü Şube Müdürlüğü Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Bilgisayar Mühendisi 1 Üniversite Bilgisayar Müh. Bölümü Mezunu * Literatürü takip edebilecek seviyede İngilizce bilgisine sahip olmak. * Web tabanlı Windows tabanlı veya veri tabanı uygulamaları geliştirme işlerinden birinde ve nesnel yönetimli tasarım/geliştirme konularında en az 1 yıl süre ile iş tecrübesine sahip olmak. * MSSQL, Oracle veri tabanı sistemlerinden en az biri konusunda bilgi sahibi olmak. *C # , Visual Basic dillerinden en az birini kullanarak asp .net uygulamaları veya Java kullanarak J2EE ve Web uygulamaları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak * C # , Visual Basic , Java ve Delphi dillerinden en az birini kullanarak Windows tabanlı uygulamalar geliştirebilecek ve sistem entegrasyonu yapabilecek bilgiye sahip olmak. * Views , triger ve store procedure dahil olmak üzere SQL sorguları geliştirebilecek bilgiye sahip olmak. *Ağ teknolojileri, işletim sistemleri ve bilgi sistemleri güvenliği konularında bilgi sahibi olmak.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

· 2004 veya 2006 KPSS?ye giren adayların talep şartlarına durumu uymak koşuluyla (Lisans Mezunlarında KPSS-P3, Ön Lisans Mezunlarında KPSS-P93, Ortaöğretim Mezunlarında KPSS-P94 puan türlerinde 60 ve üzeri puan alanlar), ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvuru yapabilecekleri gibi http://www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden de başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

· Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

· Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adaylar kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

· İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/ mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.