Gölcük Tersanesi Komutanlığı 1 tekneci alacak

İlan Giriş : 23 Şubat 2008 08:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gölcük Tersanesi Komutanlığı 1 tekneci alacak

Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğünden :

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Gölcük Tersanesi Komutanlığı?na aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda Daimi İşçi alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı İşgücü Sayısı Meslek Adı Eğitim Aranan Nitelikler
Kocaeli İl Müdürlüğü Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Bağlı Gölcük Tersanesi Komutanlığı 1 Tekneci ( Onr . İnşaat ) Mesleki Eğitim Veren Liselerin (Metal İşleri ? Gemi İnşa) Bölümleri -

- 2004-2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olması ve en az 60 puan ve daha üzeri almış olanlar başvuru yapabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin iki katını geçmeyecek sayıda kurum kayıt tarih sırasına göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Aynı işyerine ait birden fazla talebi olması halinde, durumları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe müracaat edebileceklerdir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

Yukarıda belirtilen eğitim bölümleri dışındaki okul bölümleri kabul edilmeyecektir.

- Yukarıda belirtilen talebe müracaat edecek adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.