İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 26 Ekim 2019 00:42, Son Güncelleme : 26 Ekim 2019 01:04
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Güncellendi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

İPTAL İLANI

16/10/2019 tarih ve 30920 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olan aşağıda belirtilen kadro ilanları iptal edilmiştir.

No.

Birim

Bölüm

Anabilim Dalı

ALES

Adt.

Unvan

Drc.

İlan Özel Şartı

3*

4

İktisadi ve

İdari Bilimler

Fakültesi

İşletme

Muhasebe ve Finansman

EA

1

Arş. Gör.

7

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü veya İşletme Fakültesi lisans mezunu olmak, İşletme Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

Uluslararası

İlişkiler

Uluslararası

İlişkiler ve

Avrupa Birliği

EA

1

Arş. Gör.

7

Uluslararası İlişkiler lisans mezunu olmak. Uluslararası İlişkiler alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

* Bu numaralı ilanın ilk yayınlanan kadro adedi iki olup sadece bir adedi iptal edilmiştir, aynı nitelikli değer kadronun başvuru ve değerlendirme süreçleri devam edecektir.

9406/1-1

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

İPTAL İLANI

16/10/2019 tarih ve 30920 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olan aşağıda belirtilen kadro ilanları iptal edilmiştir.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.

*Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi %100 İngilizce öğretim yapan birim olup müracaat edeceklerin Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan Üniversitemiz Senatosunun 2016/13-13 sayılı Kararı uyarınca en az 70 puan almış olmaları şarttır.

**Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 6-4 maddesi uyarınca müracaat edeceklerin Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan en az 80 puan almış olmaları şarttır.

İlan Takvimi

Genel ve Özel Şartlar

Adayların;

- 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları,

- ALES'ten en az 70 puan, (ilanda belirtilen puan alanında son beş yıl içinde alınan/ALES muafiyetinden yararlanacakların durumlarını ibraz etmeleri durumunda değerlendirme puanı 70 olarak dikkate alınır.), araştırma görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan en az 50 puan almış olmaları (Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi kadrosuna başvuracaklar bu maddeden muaf olup Rektörlük öğretim görevlisi kadrosu ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi araştırma görevlisi kadrolarının istisnai durumu ilan dipnotunda belirtilmiştir.),

- Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adayların en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmaları veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmuş bulunmaları,

- Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması, şarttır.

- Araştırma görevlisi kadrolarına atamalar 2547 sayılı Kanun'un Ek Madde 38 uyarınca 50/d maddesi kapsamında yapılacaktır.

- Adayların transkriptleri, öndeğerlendirme ve nihai değerlendirilme aşamalarında 100'lük not sistemine göre değerlendirilecek olup, diğer not sistemlerinin değerlendirilmesinde Yükseköğretim Kurulu Eşdeğerlik Tablosu kullanılacaktır.

- 06/02/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nde belirtilen azami süreleri dolduran ancak 2016-2017 eğitim öğretim güz yarıyılı itibari ile azami süreleri yeniden başlatılan lisansüstü öğrencilerinin araştırma görevlisi kadrolarına başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

- Başvurular, kadro ilanında belirtilen birimlere şahsen veya posta ile yapılacak olup, postadan kaynaklanan gecikmeler, yanlış birime ve eksik veya onaylı olması istenilen belgelerden onaysız olarak iletilen belgeler ile yapılan müracaatlar işleme alınmayacaktır.

- Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde şartlarını taşıdığı tek ilana başvurabilirler, birden fazla ilana başvuruda bulunduğu tespit edilen adayın tüm başvuruları iptal edilir. Atanmaya hak kazanıp ilan şartlarından herhangi birini kaybetmiş olan adayların ataması yapılmaz.

- Araştırma görevlisi kadrosuna müracaat ederek atanmaya hak kazanan adayların, atama esnasında ilanda belirtilenlerden farklı alan ve aşamada öğrenciliğe devam ettiği tespit edilenlerin atamaları yapılmaz.

- İlan niteliklerinde belirtilen yüksek lisans ve doktora alanları ile ilgili Enstitü Müdürlüklerinden belge alınması zorunludur.

Başvuruda İstenilen Belgeler

1- Öğretim Elemanı Başvuru Formu (Fotoğraflı) (http://personel.ikc.edu.tr/S/11116/formlar internet sayfasında alınabilir)

2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3- Özgeçmiş

4- ALES Sonuç Belgesi

5- Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınava ait sonuç belgesi.

6- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Noter veya Resmi Kurumlarca onaylanmış mühürlü örneği, E-Devlet üzerinden alınanların karekodlu olması gerekmektedir.)

7- Lisans Diploması ve Transkripti (Aslı veya Noter/Resmi Kurumlarca onaylanmış mühürlü örneği, fotokopi değerlendirilmeyecek başvuru geçersiz kabul edilecektir.)

8- Başvuru tarihleri içinde alınmış Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Belgesi (E-Devletten alınan karekodlu belgeler ile resmi kurumlarca onaylanmış belgeler kabul edilecektir.) 8954/1-1