Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Şubat 2008 11:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince aşağıda unvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim elemanları alınacaktır.

1) Profesör kadroian daimi statüde olup, başvuracak adaylann başvuracakları Anabilim Dalını belirtir dilekçelerine; özgeçmiş, doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayrtamn birer suretini ekleyerek Profesörler 6 (Altı) takım dosya halinde Rektörlüğe başvurmaları gerekmekledir.

2) Yartma Doçent kadrolarına başvuracak adayların anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine kısa özgeçmişlerini, doktora belgelerini, varsa Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınav Sonuç (KPDS) belgelerini, Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) belgelerini (KPDS ve ÜDS'den en az 60 puan almış olanlar) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) nüsha dosya ile ilgili Tıp Fakültesi başvurmaları gerekmektedir.

3) Yardımcı Doçentler için, KPDS ve ÜDS'den 60 puanın altında alan adaylar Tıp Fakültesi Dekanlığmca yapılacak yabancı dil sınavından en az 70 (yetmiş) puan almış olmak gerekmektedir.

4) öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına başvuracak adaylar; 4 (Dört) adet fotoğraf, özgeçmiş, askerlik terhis belgesi veya askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge, başvuracağı fakülte ve alan ile ilgili lisans diplomasının aslı veya onaylı sureti, transkript, varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren dosya ile yabancı dillerini belirtir dilekçeleri ile birlikte ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

5) Meslek Yüksekokullarının öğretim Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların Akedemik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 70 puan almış olmalan ve başvurucakları program ile ilgili iki yıl tecrübeye sahip almalan gerekmektedir.

6) Uzman kadrolarına başvuracak adaylann Akedemik, Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 70 puan almış olmaları. Kamu Personeli Yabancı Dil
Seviye Tespit Sınavından 50 Puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan eşdeğeri bir puan almış olmak gerekmektedir.

7) Uzman kadrolarına başvuracak adaylann istenilen alanlar ile ilgili birikime sahip olduklarına dair bilgi ve belgeyi başvuru evrakları ile birlikle sunmaları gerekmektedir.

8) Posta ile yapıları başvurular kabul edilmeyecektir.

Sınav Programı: Tarih Saat Yer

Yardımcı Doçentler için
Yabancı Dil Sınavı 04/03/2008 10.00 Tıp Fakültesi Dekanlığı

Öğretim Gör. Kadroian için Giriş Sınavı:
Yazılı Sınavı 04/03/2008 10.00 İlgili Birimlerde

BİRİM /BOLÜM ANABILİM/ANASANAT DALI /PROGRAM ADET KADRO UNVANI AÇIKLAMALAR

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Konstrüksiyon ve İmalat 1 Profesör

Kimyasal Teknolojiler 1 Profesör

TIP FAKÜLTESİ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 4 Yardımcı Doçent

Psikiyatri 1 Yardımcı Doçent

ERCİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

Elektrik 1 Öğretim Görevlisi

Muhasebe 1 Öğretim Görevlisi

ERCİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU 1 Öğretim Görevlisi Türk Dili

ÖZALP MESLEK YÜKSEKOKULU

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama 1 Öğretim Görevlisi

Bahçe Ziraatı 2 Öğretim Görevlisi Bahçe Bitkileri Bolümü mezunu almak.

HAKKARİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği 1 Öğretim Görevlisi Veteriner Fakültesi mezunu olmak.

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama 1 Öğretim Görevlisi

GEVAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

Bilgisayar 1 Öğretim Görevlisi

BAŞKALE MESLEK YÜKSEKOKULU 1Öğretim Görevlisi Matematik

REKTÖRLÜK 1 Uzman Müzik

REKTÖRLÜK 1 Uzman Biyoloji

REKTÖRLÜK 1 Uzman Bilgisayar