Diyarbakır Çermik SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 04 Ekim 2019 09:50, Son Güncelleme : 04 Ekim 2019 09:51
Diyarbakır Çermik SYDV Personel Alım İlanı
2 ERKEK, 1 BAYAN SOSYAL YARDIM ve İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 18.10.2019
İl DİYARBAKIR İlçe ÇERMİK Alınacak Sayı 3
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - 3 aday için de bilgisayar sertifikasına sahip olmak, en az word, excel, powerpoint bilgisi için uygulama yaptırılacaktır.
- Üniversitelerin 4 yıllık, İİBF, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak.
- Erkekler adaylar için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak. Aktif araç kullanıp kullanamadığı ile ilgili uygulama yaptırılacaktır.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Çermik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda çalıştırılmak üzere 2 erkek, 1 bayan olmak üzere 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacaktır. Personel alımında genel şartların yanında; - Üniversitelerin 4 yıllık, İİBF, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak, - KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, - Çermik'te son 6 aydır ikamet ediyor olmak, - Erkekler adaylar için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak. Aktif araç kullanıp kullanamadığı ile ilgili uygulama yaptırılacaktır. - 3 aday için de bilgisayar sertifikasına sahip olmak, en az word, excel, powerpoint bilgisi için uygulama yaptırılacaktır. - Deneme süresi 2 ay olacak, - Mülakata 5 katı aday çağrılacak olup, güvenlik soruşturması yapılacaktır. Personel alımında takdir yetkisi Vakıf Mütevelli Heyeti'nindir.