Zonguldak Ereğli SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 23 Eylül 2019 17:40, Son Güncelleme : 23 Eylül 2019 17:42
Zonguldak Ereğli SYDV Personel Alım İlanı
Büro Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 03.10.2019
İl ZONGULDAK İlçe EREĞLİ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar kullanım yeterliliği aranmaktadır
- iktisadi idari bilimler fakültesi bölümleri sosyal hizmetler bölümü Fen-Edebiyat Fakültesinin; psikolji, felsefe, sosyoloji bölümleri Uygulamalı bilimler Yüksekokulununun; yönetim bilişim sistemleri, bankacılık ve finans bölümleri İletişim Fakültesinin; halkla ilişkiler, iletişim bölümü Hukuk fakültesi bölümleri
- Yabancı Dil yeterliliği aranmaktadır
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1)Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2)Medeni haklarının ehliyetine sahip olmak. 3)18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. 4)Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 5)Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişiği bulunmamak. 6)Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet , irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin akma veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. 7)Görevinin özelliğine göre eğitim, yaş tecrübe gibi özel şartları taşımak. 8)İngilizce yabancı dil becerisine sahip olmak. 9)Bilgisayar kullanımı becerisine sahip olmak. 10)Vakıf iş ve işlemlerine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması ve seyahat edebilir olması. 11)29 Ağustos 2019 tarihi ve öncesinde Kdz. Ereğli ilçe sınırı içerisinde ikamet ediyor olmak. 12)ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. 13) 4 yıllık Yükseköğretim kurumlarının İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Fakültelerin Sosyal Hizmetler Bölümü Fen- Edebiyat Fakültesinin; psikoloji, felsefe, sosyoloji Bölümü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun; yönetim bilişim sistemleri, bankacılık ve finans bölümü İletişim Fakültesinin; halkla ilişkiler, iletişim bölümü Hukuk Fakültesi bölümlerinin birinden mezun olmak KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak sıralanır ve alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday mülakata çağrılır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenir. NOT: Evrak teslimi şahsen yapılacak olup, kargo, posta vb. şeklinde yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 03.10.2019
İl ZONGULDAK İlçe EREĞLİ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar kullanım yeterliliği aranmaktadır
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat ve Maliye ve Muhasebe bölümleri
- Yabancı Dil yeterliliği aranmaktadır
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1)Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2)Medeni haklarının ehliyetine sahip olmak. 3)18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. 4)Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 5)Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişiği bulunmamak. 6)Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet , irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin akma veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. 7)Görevinin özelliğine göre eğitim, yaş tecrübe gibi özel şartları taşımak. 8)İngilizce yabancı dil becerisine sahip olmak. 9)Bilgisayar kullanımı becerisine sahip olmak. 10)Vakıf iş ve işlemlerine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması ve seyahat edebilir olması. 11)29 Ağustos 2019 tarihi ve öncesinde Kdz. Ereğli ilçe sınırı içerisinde ikamet ediyor olmak. 12)ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. 13)Muhasebe konusunda en az 6 aylık deneyim belgesi 14)4 yıllık Yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat ve Maliye ve Muhasebe bölümlerinin birinden mezun olmak KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak sıralanır ve alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday mülakata çağrılır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenir. NOT: Evrak teslimi şahsen yapılacak olup, kargo, posta vb. şeklinde yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.