Ordu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 09 Şubat 2008 14:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - Profesör adaylarının; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,

2 - Yardımcı Doçent adaylarının;Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ve varsa yabancı dil belgeleri ile başvurmaları gerekmektedir. Adayların ÜDS?den 65 puan ve üstünde puan alanlar veya eşdeğerliliği kabul edilen sınavlardan eşdeğeri puan aldığını gösterir belgeyi ibraz etmeleri halinde, birimlerce yapılacak yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

Müracaat Yeri: Profesör adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ise ilgili birimlere; Şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi: Profesör adaylarının ilanın Resmi Gazete ve Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gün içerisinde, diğer adayların ise Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir.

Birimi Bölüm/Anabilim Dalı Profesör Yardımcı Doçent
Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri/Bahçe Bitkileri - 1 Doktorasını sert kabuklu meyveler islahı alanında yapmış olmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma/Fitopatoloji - 1 Doktorasını patojenlere karşı biyolojik mücadele konusunda yapmış olmak.
Ziraat Fakültesi Toprak/Toprak 1 Toprak Fiziği ve Jeoistatistik çalışmış olmak.  
Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum 1 Üreme sağlığı alanında deneyimli olmak, Yardımla Üreme Teknikleri sertifikasına sahip olmak.  
Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolijisi - 1...
Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Ed./Eski Türk Ed. - 1...
Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Ed./Yeni Türk Ed. - 1...
Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fak. İktisat/İktisat - 1 Tarım ekonomisi konusunda uzman olmak.
Ordu Meslek Yüksekokulu İktisadi ve İdari Programlar 1 Türk Müziği alanında çalışmalar yapmış olmak. 1 Arazi kullanımı ve Turizm konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Ordu Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü   1 Eğitim Teknolojisi Doktoralı.