Çerkezköy Belediyesi özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 07 Şubat 2008 08:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çerkezköy Belediyesi özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Çerkezköy Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İş yerine Özürlü Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan Şube Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Çerkezköy Şube Müdürlüğü Çerkezköy Belediyesi Özürlü Büro Memuru 1 Lise ve Dengi Okul mezunu Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar Sertifikası sahibi olmak

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Özürlü belgesi, diploma, 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile KPSS P 94 Puanına göre kayıtlı oldukları veya olacakları kurum Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine ibraz edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih ve sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler ile ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.