Düzce Belediyesi özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 04 Şubat 2008 16:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Düzce Belediyesi özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Düzce İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde Özürlü ve Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Düzce İl Müdürlüğü Düzce Belediye Başkanlığı Özürlü Beden İşçisi (Genel) 3 İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) Noter huzurunda kura ile tespit edilecektir
---
Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Düzce İl Müdürlüğü Düzce Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Beden İşçisi (Genel) 2 İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) Noter huzurunda kura ile tespit edilecektir

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan Özürlü ve Eski Hükümlü adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüğüne veya www.işkur.gov.tr. İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilecektir. Özürlü ve Eski Hükümlülükle ilgili belgelerin nihai listeler oluşturduktan sonra işverene takdim edilmesi gerekmektedir. Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenler listeden çıkarılarak sıradaki diğer kişilere nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan dolayı kişiler sorumlu olup, Kurumumuza hiç bir sorumluluk yüklenmeyecektir.

İsteyenler aşağıda belirtilen yerde, gün ve saatte Noter Huzurunda yapılacak olan kura çekimini izleyebilirler. Kura çekimi sonrası İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü/ mülakat zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Noter Huzurunda ( Seçme ) çekiliş Tarihi : 6/3/2008

Saat : 10:00

Çekilişin Yapılacağı Yer : Düzce Belediye Başkanlığı Hizmet Binası

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumları uyan adayların şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvurmaları gerekmektedir.