Perşembe Belediye eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 02 Şubat 2008 15:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Perşembe Belediye eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğünden .

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde eski hükümlü işçi alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu
Türkiye İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü Perşembe Belediye Başkanlığı Bilgisayar Teknikeri 1 M.Y.O . Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bilgisayar Teknikerliği, Bilgisayar, Bilgisayar Tekn . ve Prog . Bilgisayar Prog . Bilgisayar Prog . Bölümlerinin birinden mezun olmak

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma, KPSS 2004 ve KPSS 2006 sınav sonuç belgesi ve Eski Hükümlü olduğuna dair belge asıllarıyla beraber kayıt oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerin Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerin asıllarını vereceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten nihai liste işgücü talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakat yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir. İstenen belgeler İşkur personeli tarafından görülecektir.