İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Orhangazi Belediye Başkanlığı bir adet işçi alım ilanı

İlan Giriş : 02 Şubat 2008 08:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Orhangazi Belediye Başkanlığı bir adet işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Özürlü İşçi Alınacaktır :

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine Şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyet Meslek Adı İşgücü Sayısı Sosyal Durumu Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı Erkek/Kadın Beden İşçisi 1 Özürlü İlköğretim (Ortaokul mezunu olmak) H Sınıfı Sürücü Ehliyetli ve 2005-2006 yılında ilgili belediyede çalışmış olmak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (KPSS 2004 veya KPSS 2006 sınav sonuç belges, diploma ve kimliğinin aslı ile birlikte) bulunduğu yerdeki İl/Şube Müdürlüklerinin ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adayları aynı işyerinin aynı gün veya ayrı tarihlerde yayınlanmış talepleri olsa dahi durumlarına uygun taleplerden yalnızca bir talebe müracaat edebileceklerdir

2004 (KPSS)-2006 KPSS sınavına katılmış olmak.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı ve sözlü/mülakat yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.