İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Şubat 2008 11:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

G.O.PAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA İLK DEFA "ZABITA MEMURU" OLARAK ATANACAKLARA AİT İ L A N

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye Zabıta Personel Yönetmeliğinin 13. maddesinde Zabıta Memurluğuna atanma koşullarına sahip bulunanlar; aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen boş Zabıta Memuru kadrolarına Lise - Dengi Okul mezunu elaman alınacaktır.

ELEMAN ALINACAK KADROLAR :
Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu

GİH Zabıta Memuru 10 6 Erkek - Kadın Lise - Dengi Okul
TOPLAM : 6 ADET ELEMAN ALINACAKTIR.

BAŞVURU ŞARTLARI
GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR :

1- Türk vatandaşı olmak

2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak, (Sınava 03.03.1983 tarihinden önce doğanlar katılamazlar)

3- Lise - Dengi Okul Mezunu olmak.

4- Eylemli askerlik hizmetini yapmış olmak,

5- Tartılma ve Ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla; Erkeklerde en az 1.67 metre , kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri kurumumuz hekimi tarafından yapılacaktır.

6- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

7- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.( Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.)

8- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) B gurubu kadrolar için 2004 veya - 2006 sınavlarına girmiş ve P 94 Puan türünden en az 60 puan ve üzeri almış olmak,

9- Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 6 adet Zabıta Memuru boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımız Internet sitesinden yayınlanacaktır. Sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen sınava giriş belgesi gönderilecektir. Sınav Başvuru belgelerinin sınav tarihinden en az 15 gün önce Belediyemize ulaşması şarttır.

BAŞVURU SÜRESİ

Başvurular Şahsen yapılacaktır. Başvuru süresi 01.02.2008 tarihinde başlayacak olup, 15.02.2008 günü mesai bitimine (17.00'a) kadar Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat edilecektir. Başvuru sırasında sadece T.C Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi, KPSS sonuç belgesi ile aday tarafından noksansız doldurulacak başvuru formu ile müracaat edilecektir.

SINAV YERİ VE ZAMANI

Gaziosmanpaşa Belediyesinde 03.03.2008 tarihinde saat 14.00'de Sözlü Mülakat Sınavı yapılacaktır.

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

a) Türkiye Cumhuriyet Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME

Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek Sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir. Başarı notu , sözlü mülakat sınavında alınan not ile KPSS notun ortalamasıdır.
Yüksek puandan başlamak üzere; Kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir .

Sınavı kazananlar Belediyemiz Internet sitesinden duyurulacak; ayrıca adaylara yazılı olarak da bildirilecektir.

Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İLAN OLUNUR.