Al Surra Hospital ilanına başvuran adayların dikkatine!

Geçen hafta Pazartesi günü memurlar.net ve bazı mecralarda ilanı yayımlanan Al Surra Hospital firmasının ilanına başvuran adaylar, kesinlikle iş vaadi için bu ve benzer firmaların para ödemesi yapmamalı!

İlan Giriş : 02 Eylül 2019 11:10, Son Güncelleme : 02 Eylül 2019 11:20
Al Surra Hospital ilanına başvuran adayların dikkatine!

Al Surra Hospital adlı bir firma, Kuveyt'te hastane kurduklarını ve personel ihtiyacı olduğunu belirterek, memurlar.net başta olmak üzere bazı mecralara geçen hafta ilan vermiştir.

KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ UYARDI

Türkiye Cumhuriyeti Kuveyt Büyükelçiliğinin yaptığı uyarı üzerine, 3 gün yayında kalan ilan, memurlar.net'ten çıkarılmıştır.

T.C. Kuveyt Büyükelçiliğinin uyarı yazısı için tıklayınız.

ARANABİLİRSİNİZ... GÖRÜŞMEYİN VE HİÇBİR HESABA PARA YATIRMAYIN YAPMAYIN

İlana başvuran memurlar.net üyeleri, dolandırılmamak için, şu hususlara dikkat etmelidir:

Bir kaç gün sonra yurtdışından Arapça aksanıyla konuşan bir kimse telefonunuzu arayabilir. Daha sonra bu kişinin yönlendirmesiyle, internet üzerinden görüntülü ikinci bir iş görüşmesi talep edilebilir. Bu görüşmelerin sonrasında firma, işe kabul edildiğinizi belirtebilir ve sizden pasaport ve iş süreçlerini takip etmek bir banka hesabına para yatırmanızı isteyebilir.

Bu firmaya ilan bırakan memurlar.net üyelerinin, hem bu görüşmelere itibar etmemesi hem de kesinlikle hiçbir banka hesabına para yatırmaması gerekmektedir. Sadece bu ilan özelinde değil hiçbir iş vaadi için hiçbir kişi veya kuruluşa para yatırmayın, aksi halde dolandırılmış olursunuz.