Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Şubat 2008 11:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI KANUNUN 4-B MADDESİ GEREĞİNCE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Üniversitemiz Süleyman Demirel Tıp Merkezi Yakutiye-Aziziye Araştırma Hastaneleri Başhekimliğinde,657 Sayılı kanunun 4-B .Maddesi ve 06.06.1978 Tarihli ve 7-15754 .Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'nın Ek 2 inci maddesi ile getirilen Sınav Şartı Esaslarına Göre, KPSS (B) Grubu Puan Sırasına Konulmak Kaydıyla Her Bir Unvan İçin Boş Bulunan Sözleşmeli Personel Pozisyonuna Beş Katına Kadar Aday Arasından Yazılı ve Sözlü Sınav Başarı Sırasına Göre Sözleşmeli (Pozisyon) Alınacaktır.

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2- Adayların 2004 ve 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birine girmiş olmaları gerekmektedir.

3- 35 Yaşından büyük olmamak.

4- Taksirli suçlar hariç olmak üzere afta veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş hükümlülüklerine ilişkin kayıtlar adli sicilden : ? bilmiş olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

5- Alım yapılacak olan branşlarda belirlenen okullardan mezun olmak.

6- Adayların bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde özgeçmiş ve KPSS (B) grubu puanı ile birlikte Üniversitemiz Hastane Başhekimliği personel bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

7- KPSS (B) Grubu puan sıralamasından sonra yazılı ve sözlü sınava alınmaya hak kazanan isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 2 işgünü içerisinde hastanemiz ilan panosu ve www.atauni.edu.tr adresinden ilan edilecek bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

8- Başarılı olarak ilan edilen adayların ilan tarihinden itibaren 7 gün İçerisinde kurumumuz tarafından talep edilen belgelerle birlikte hastane başhekimliği personel bürosuna şahsen başvurmaları gerekmektedir.