İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kulu Belediye Başkanlığı özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 24 Ocak 2008 08:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kulu Belediye Başkanlığı özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Konya İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine özürlü işçi alınacaktır

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat tarihi Resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Öz. EH. Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Konya İl Müdürlüğü Kulu Belediye Başkanlığı Özürlü Beden İşçisi (Temizlik) 1 Ortaöğretim ( Lise ve Dengi Okul) Mezunu - Konya İli Kulu İlçesinde çalıştırılacaktır .

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığından tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS 2004 veya KPSS 2006 sınav sonuç belgesinin bir örneği, diploma ve özürlü belgesi ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http://www.iskur.gov.tr.) üzerinden de başvurmalarını yapabileceklerdir. Kamu taleplerinde eğitim, tecrübe, yabancı dil bilgisi vb. belgeler nihai listeler oluştuktan sonra işverene takdim etmeleri gerektiği, yanlış beyanda bulanarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkarılarak sıradan diğer kişilerin nihai listelere ekleneceği ve yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.