Zonguldak Karaelmas Üniversitesi 4/B'li sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 21 Ocak 2008 13:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi 4/B'li sözleşmeli personel alım ilanı

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Üniversitemz Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih, 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı lte yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere, KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için aşağıda belirtilen boş sözleşmeli personel pozisyonunun beş katına kadar adaylar arasından sözlü sınav basarı sırasına göre personel alınacaktır.

Ünvanı Adedi Aranılan Nitelikler

Fizyoterapist 2 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Lisans Programından mezun olmak

Hemşire- Sağlık Memuru 48 En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu olup, ilgili bölüm çıkışlı olmak

Sağlık Teknikeri

Anestezi Teknikeri 3 Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak

Radyoloji Teknikeri 1 Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak

Odyometris 1 Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak

Ebe 2 En az Sağlık Meslek Lisesi ilgili bölüm çıkışlı olmak

Diğer Sağlık Personeli (Acil Tıp Teknisyeni) En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu olup, ilgili bölüm çıkışlı olmak

Diyetisyen 1 Beslenme ve Diyetetik Lisans Programından mezun olmak

Biyolog 3 Fakülte ve Yüksekokulların Biyoloji Bölümü mezunu olmak

1- Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 4-8. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

Genel Şartlar,

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmarnak.

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak. Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

2- 2004-2006 KPSS (B) gurubu sınavlarından birine girmiş bulunmaları.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

4- Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim ligi' nden temin edilecek dilekçe örneği ve istenilen belgeler ile birlikte Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belgeli başvurular ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

5- Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılan başvurular geçersizdir.

İstenen Belgeler;

1- Özgeçmiş

2- Öğrenim Belgesi aslı ve sureti

3- Adliyeden alınacak sicil temiz kağıdı

4- Askerlik Durum Belgesi

5- 2004 veya 2006 KPSS (B) gurubu sınav sonuç belgesi

6- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

7- KPSS (B) gurubu puan sıralamasından sonra sözlü sınava alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren en geç 5 iş günü içinde www.karaelmas.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

8- Sözlü sınav 20.02.2008 günü saat lO.OO'da Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nde yapılacaktır.

9- Sözlü sınav sonuçlan www.karaelmas.edu.tr adresinde sınavdan sonra 7 iş günü içinde ilan edilecektir.Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmajfacaktır.Sözlü sınavdan sonra başarılı bulunduğu ilan edilen adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün İçinde aşağıda yazılı belgeleri tamamlamak suretiyle Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.Belgelerin teslime müteakip atama yapılır, atamanın adaylara yazılı olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içende aday görevine başlamak zorundadır.Bu süre içerisinde göreve başlamayanlar haklarını kaybederler.

Atama İçin Gerekli Belgeler

1-10 adet resim

2-İkametgah senedi

3-Sağlık raporu

4-SSK numarası (daha önce çalışmış adaylardan talep edilecektir)

5-Akbank Zonguldak Şubesi'nde açtırılan maaş hesabına ait hesap cüzdarjurun fotokopisi